Patrick Dempsey lánya lélegzetelállító szépség - Íme, a 18 éves Tallula
Ritkán mutatja meg gyönyörű lányát a Grace Klinika szívtiprója.

patrick-dempsey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Dempsey is azon sztárok névsorát erősíti, akik rendkívül óvják családjukat a nyilvánosságtól. Így nagyon ritkán áll kamera elé feleségével és három gyermekével. Amikor mégis megteszi, mindenki elcsodálkozik azon, milyen gyönyörű famíliát tudhat magáénak.

A Grace Klinika Derek Shepardjének ikerfiai, Sullivan és Darby 13 évesek, gyönyörű kamasz lánya, Tallula pedig februárban lett nagykorú, édesapja tüneményes Instagram-poszttal köszöntötte fel a születésnapján.

Így néz ki Patrick Dempsey 18 éves lánya

„Boldog szülinapot, Tee! 18! Hűha! Micsoda briliáns, jószívű fiatal nővé értél, annyira büszke vagyok rád. Gyönyörű vagy kívül-belül. Imádlak!” - írta lányának a posztban.

Lánya szépsége vitathatatlan, édesanyja, Jillian, aki sminkesként dolgozik, hamar felfigyelt adottságaira. Gyakran az ő arcán mutatja be munkáit, a képek pedig önmagukért beszélnek.

A kék szemű szépség azonban nem készül modellpályára, a gasztronómia vonzza inkább. Imád a konyhában tevékenykedni, bár Instagram-oldala már nem nyilvános, amíg az volt, addig folyamatosan megörvendeztette követőit az ínycsiklandó fogások képeivel, amiket készített.

Édesapja is imádja, hogy lánya jó szakács, rendkívül kreatívnak jellemezte őt ezen a téren. Támogatja lányát a pályaválasztás terén is, amikor a továbbtanulásról volt szó, a színész sorra látogatta fel a különböző egyetemeket vele, lelkesen segített kiválasztani a megfelelőt, ami végül a Los Angelesben található California Egyetem lett.

patrick dempsey daughter
Fotó: Gisela Schober / Getty Images Hungary

A People magazinnak adott interjújában nem győzte hangsúlyozni, mennyire imádja az apaságot és annak minden velejáróját.

- A gyerekeim folyamatosan lenyűgöznek a megfigyeléseikkel és világnézetükkel. Boldogan megválaszolok bármilyen kérdést, amit feltesznek, igaz, ahogy cseperednek, a kérdéseik is egyre nehezebben megválaszolhatók – mondta el a sármőr.

Jean-Paul Belmondo lánya

Jean-Paul Belmondo három lány és egy fiú édesapja. Gyermekei közül sajnos a legidősebbet, Patriciát 1994-ben elveszítette egy tragikus lakástűz következtében, a nő mindössze 41 esztendős volt. Kilenc évvel később született meg a francia legenda negyedik és egyben legkisebb gyermeke, Stella, aki idén augusztusban már a 17. születésnapját ünnepelheti majd.

Ezt is szeretjük