Emlékszel Pierre Richard-ra? Így fest 87 évesen a Magas szőke férfi felemás cipőben sztárja
Pierre Richard bizony már jóval nyolcvan felett van, sokat változott az elmúlt évtizedekben.

pierre-richard-getty-batch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A francia színészlegenda, Pierre Richard 1934-ben született Valenciennes-ben. Színészi karrierje az ötvenes évek végén kezdődött, de igazán nagy népszerűségre csak a hetvenes és nyolcvanas években tett szert. Hazájában a mai napig őt tartják az egyik legnagyobb nevettetőnek. 

A magyar nézők is imádják, itthon olyan klasszikusokban láthatta a közönség, mint a Magas szőke férfi felemás cipőben, az Ahová lépek, ott fű nem terem, A magas szőke férfi visszatér, A hajsza, A játékszer, a Balfácán vagy Az iker. 

Pierre Richard így néz ki ma 87 évesen

Pierre Richard élete során háromszor nősült, sajnos egyik házassága sem működött, így mindannyiszor válás lett a vége. Exfeleségeitől két fia született, mindketten zenész-színészek lettek. Olivier szaxofonos egy bluesbandában, Christopher nagybőgőn játszik. A legenda unokája, Arthur Defays modellkedéssel és színészettel is foglalkozik. 

A francia sztár idős kora ellenére a mai napig aktív, 2022-ben például ő alakítja az új Asterix és Obelix filmben Csodaturmixot. A filmben olyan más hírességekkel szerepel együtt, mint Marion Cotillard, aki Kleopátra lesz, valamint Vincent Cassel, aki Cézár bőrébe bújik. 

Az utóbbi időben egy kicsit aggódtak a rajongók Pierre Richard-ért, mert a színészről kiderült március 18-án, hogy elkapta a koronavírust. Szerencsére nem voltak komolyak a tünetei. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest manapság a hetvenes és nyolcvanas évek legimádottabb sztárja, Pierre Richard.

Cover-fotó: Getty Images/united Archives

Ezt is szeretjük