Rowan Atkinson 27 éves lányából gyönyörű nő lett: Lily énekesnőként építi karrierjét
Mutatjuk Rowan Atkinson ritkán látott lányát.

rowan-atkinson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rowan Atkinson, a Mr. Bean- és a Johnny English-filmek sztárja három gyermek édesapja, előző házasságából egy fia, Benjamin és egy lánya, Lily született. Feleségével, Sunetra Sastryvel sokáig elválaszthatatlanok voltak, ám 25 év házasság után elváltak, mert beleszeretett egy fiatalabb kolléganőjébe, Louise Fordba. A nő 2017-ben egy kislánnyal ajándékozta meg, akit Islának kereszteltek el.

Rowan Atkinson lánya

A 67 éves színész felnőtt gyerekei már 29 és 27 évesek. Benjaminból katonatiszt lett, Lily énekesnőként bontogatja a szárnyait évek óta, legújabb kislemezét 2022 februárjában adta ki. Gyerekként több filmben feltűnt, a 2004-es Tooth című gyerekfilmben debütált, de feltűnt apja oldalán a Mr. Bean nyaral és a Johnny English: újratöltve című vígjátékokban is.

Amikor a szülei elváltak, Lily és apja viszonya elmérgesedett, még az Atkinson vezetéknevet is átíratta anyjáéra, így ma már hivatalosan Lily Sastrynek hívják. Az idő múlása begyógyította a sebeket, ugyanis a lány ismét jó viszonyt ápol az apjával. Utoljára a paparazzók 2020-ban örökítették meg őket az utcán.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Rowan Atkinson lánya, Lily.

Ezt is szeretjük