Rowan Atkinson 27 éves lányából gyönyörű nő lett: Lily énekesnőként építi karrierjét

Mutatjuk Rowan Atkinson ritkán látott lányát.

rowan-atkinson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rowan Atkinson, a Mr. Bean- és a Johnny English-filmek sztárja három gyermek édesapja, előző házasságából egy fia, Benjamin és egy lánya, Lily született. Feleségével, Sunetra Sastryvel sokáig elválaszthatatlanok voltak, ám 25 év házasság után elváltak, mert beleszeretett egy fiatalabb kolléganőjébe, Louise Fordba. A nő 2017-ben egy kislánnyal ajándékozta meg, akit Islának kereszteltek el.

Rowan Atkinson lánya

A 67 éves színész felnőtt gyerekei már 29 és 27 évesek. Benjaminból katonatiszt lett, Lily énekesnőként bontogatja a szárnyait évek óta, legújabb kislemezét 2022 februárjában adta ki. Gyerekként több filmben feltűnt, a 2004-es Tooth című gyerekfilmben debütált, de feltűnt apja oldalán a Mr. Bean nyaral és a Johnny English: újratöltve című vígjátékokban is.

Amikor a szülei elváltak, Lily és apja viszonya elmérgesedett, még az Atkinson vezetéknevet is átíratta anyjáéra, így ma már hivatalosan Lily Sastrynek hívják. Az idő múlása begyógyította a sebeket, ugyanis a lány ismét jó viszonyt ápol az apjával. Utoljára a paparazzók 2020-ban örökítették meg őket az utcán.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Rowan Atkinson lánya, Lily.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük