Rihanna félmeztelen fotóval forrósítja fel a levegőt: az énekesnő merész képét agyondicsérik
Rihanna félmeztelen fotóját több millióan lájkolták.

rihanna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna már a karrierje elején is szívesen megmutatta dögösebb oldalát, erre kiváló példa a 2007-es Umbrella című videóklipje, amelynek egy jelenetében meztelen testét ezüst festék fedte.

Az elmúlt években számtalan szexi címlapfotózáson vett részt, emellett a színpadon is mindig magabiztos és vagány volt a kiállása. A sztár közösségi oldalán is gyakran borzolja a kedélyeket merészebb felvételekkel.

Rihanna félmeztelen fotója

Hétfő este egy félmeztelen felvétellel lepte meg rajongóit Instagram-oldalán, fél nap alatt több mint 8 millió ember lájkolta a képét. Az ékszerein kívül csak egy selyemből készült forrónadrágot viselt, amit ő maga tervezett.

riri
Fotó: Instagram/Rihanna

Követői közül többen kifejezték csodálatukat: "Édes istenem, hogy lehetsz ennyire gyönyörű nő?", "Hát most tényleg leesett az állam!", "A legszexibb nő vagy a világon" - írták a dicsérő szavakat.

Páran kiakadtak amiatt, mert Ganésát ábrázoló nyaklánc lógott a nyakában, az elefántfejű, embertestű lény a hindu vallás istene.

Az énekesnő büszke kerek idomaira, 2017-ben nyíltan mesélt arról a The Cut magazinnak, hogy elég hízékony, valamikor vékonyabb, máskor viszont kicsit teltebb.

- Valamelyik nap simán beleférek egy feszülős ruhába, következő nap vagy a következő héten már valami oversize szettet kell hordanom. Utóbbi helyzetben magas derekú nadrágot hordok, hogy elrejtsem azt a részt, amit nem akarok megmutatni - magyarázta akkor.

Nem zavarja, hogy az alakja képes ilyen gyorsan változni, sőt szinte minden helyzetben szexinek érzi magát, amikor sportol, fontosnak tartja, hogy ne veszítse el nőies formáját. Szereti, ha van fognivaló a mellén, a combján és a fenekén is.

Meghan hercegné dögös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan Markle legszexibb képeit, ezeket még azelőtt készítették róla, mielőtt hercegnévé vált volna.

Ezt is szeretjük