Combvillantós szelfi Jennifer Aniston szülinapján: az 52 éves színésznő kirobbanó formában van
Jennifer Aniston február 11-én ünnepelte 52. szülinapját.

jennifer aniston cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston a '80-as évek végén kezdte karrierjét, így a világhírnév nem azonnal esett az ölébe, sőt, több sikertelen produkcióban szerepelt, ilyen volt a Ferris Bueller sorozat vagy a Molloy. Egyre jobban úgy érezte, sosem jön el a nagy pillanata, de szerencsére végül nem adta fel.

Érdekesség, hogy amikor a Jóbarátok castingjára elment, eredetileg Monica bőrébe kellett volna belebújnia, de meggyőzte a készítőket, hadd próbálja meg Rachel szerepét, nos, jól ráérzett, melyik karakter illett hozzá a legjobban. Amikor 1994-ben debütált a sorozat, azonnal óriási sztár lett, és egy életre bezárta az egész világ a szívébe a színésznőt, aki a 2004-es finálé óta sem tűnt el, sőt a hat színész közül ő érte el a legnagyobb sikereket. A szitkom debütálásakor 25 éves volt, tegnap ünnepelte 52. születésnapját.

Jennifer Aniston ezzel a szelfivel ünnepelte szülinapját

Aniston mindig remek formában volt, és ez természetesen napjainkban is igaz rá. Erre bizonyíték a legutóbbi szelfije, amin még a combjait is megvillantotta. A fotót végül a fodrásza, Chris McMillan posztolta Instagram-oldalára. Jelenleg a The Morning Show című drámasorozat új évadát forgatják, a képen éppen a haját lőtte be neki a szakember. 

McMillannel több évtizede ismerik egymást, még a Jóbarátok idején dolgoztak együtt először, sőt a férfi találta ki az ikonikus Rachel-frizurát, amit a színésznő az első és második évadban viselt. Ezzel egy új divatot teremtettek a '90-es években, rengeteg nő vágatott magának hasonló fazont akkoriban. A kamerán bár tényleg menőnek tűnt a legendás haj, Aniston gyűlölte, mert otthon egyedül sosem tudta normálisan belőni magának. A Jóbarátok idején nemcsak a frizurájával, hanem az öltözködési stílusával is nők millióit inspirálta, ezzel pedig az iparban még befolyásosabb sztárrá vált.

Sorra érkeztek a felkérések, főleg romantikus komédiákban láthattuk, ilyen volt A derült égből Polly, a Vágyaim netovábbja, a Kellékfeleség vagy az Azt beszélik, de láthattuk thrillerben is, erre kiváló példa a Kisiklottak. Sokan imádták őt a Förtelmes főnökökben és a Családi üzelmekben is. A 2019-ben debütált The Morning Show-val számos pozitív kritikát kapott, még Golden Globe-ra is jelölték 2020-ban, de végül nem ő vitte haza az aranyszobrocskát, ám ugyanabban az évben a SAG Awardson díjat nyert Alex Levy megformálásáért.

Szerencsésnek tartja magát, hogy abba a korba született, amikor a színésznők még rettegtek a saját életkoruktól, mert féltek, hogy amiatt nem kapnak már több szerepet. Erre kiváló példa Marilyn Monroe esete, aki miután betöltötte a harmincat, gyakran félt attól, hogy Hollywood elfelejti őt.

- Gondoljunk az előttünk lévő színészgenerációra. Nagyon sok nőt 40 éves korukra a kispadra ültettek, viszont azzal, hogy mi még mindig dolgozhatunk, ezzel életünk egyik legkreatívabb kalandjában vehetünk részt, teljesen átírjuk azt a narratívát, amivel egykor a társadalom megbélyegzett bennünket - magyarázta tavaly Sandra Bullocknak az  Interview  magazinban, majd így folytatta:

- Emlékszem, amikor a harmincas éveimben voltam, egyszer azt üzenték nekem, hogy ne játsszak édesanyát, de ha mégis így alakul, maximum egy hároméves gyerek anyja legyek!

Szerinte egyre fontosabbá vált az egészségtudatosság, aminek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy napjaink színésznői negyven fölött is esélyt kapnak, hogy dolgozzanak, de ez már nemcsak a fizikumra, hanem az ember lelkére is kiterjed. 

Brad Pitt így megváltoztatta külsejét szerelmei miatt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakult át Brad Pitt külseje Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston és Angelina Jolie oldalán.

Ezt is szeretjük