Cristiano Ronaldo párja smink nélkül: ekkora a különbség, ha Georgina nincs kifestve
Georgina Rodriguez néha szívesen megmutatja magát smink nélkül is.

georgina-rodriguez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez modellként keresi a kenyerét, így számára kifejezetten fontos, hogy minden pillanatban a legjobb formáját hozza.

A több mint 23 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán számos fotózását osztja meg rendszeresen, ezeken a felvételeken általában mindig tökéletes sminkben látható, ám a meghitt, családi fotóin szívesen megmutatja természetes arcát is.

Georgina Rodriguez smink nélkül

A 27 éves modell közösségi oldalán több olyan felvételt is találtunk, amelyeken egy gramm festéket sem viselt, erre kiváló példa ez a családi felvétel, amit még 2020 tavaszán posztolt. Cristiano Ronaldóval és a gyerekekkel éppen együtt lazítottak az ágyban.

Ezt a képet is a családjával együtt készítette, ahogy látszik, nagyon szép a bőre a smink nélkül is, így azon szerencsések közé tartozik, aki bátran elhanyagolhatja az alapozót, főleg egy-egy rohanós napon.

Amikor sportol, sosem festi ki magát, de a bőrápolásra akkor is odafigyel, ezt 2017-ben az Hola! magazin írta meg róla.

 - A legfontosabb, hogy mindig használj naptejet, főleg abban az esetben fontos ez, ha az ember kint, a szabadban sportol. Kétféle krémet érdemes választani, az egyik a testedre, a másik az arcodra kell. Miért is? Ennek egyszerű az oka, az arcra való naptej általában olyan öregedésgátló anyagokkal is rendelkezik, ami tökéletes a bőr számára. (...) A másik fontos, hogy ilyenkor nem szabad kifesteni magad. Ha a teremben kondizol vagy éppen futsz, akkor a pórusaid tágabbak lesznek, így bármilyen kozmetikai termék is fedi az arcod, könnyedén eltömítheti azokat. Emiatt sokkal zsírosabbá válhat a bőröd, illetve mitesszerek és pattanások keletkezhetnek az arcodon - magyarázta a lapnak.

A mozgás után mindig letörli egy kendővel az izzadságot az arcáról, majd egy olajmentes krémmel is bekeni. 

Ilyen édes Cristiano Ronaldo legkisebb gyereke

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen cuki a kis Alana.

Ezt is szeretjük