Eminem lánya így fest smink nélkül: ekkora a különbség, ha Hailie nem visel festéket

Eminem lánya megmutatta, hogy fest smink nélkül.

eminem-lánya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eminem lánya, Hailie Jade Scott decemberben lett 25 éves. A világhírű rapper rajongói mindig elcsodálkoznak, hogy Hailie már kész, felnőtt nő, ugyanis emlékeikben még mindig az a pici, szőke kislány él, aki megannyi rapdal megihletője volt.

A lány már az egyetemet is elvégezte, Michiganben tanult pszichológiát, a közösségi médiában is egyre aktívabb szerepet vállal, az elmúlt években influenszerré nőtte ki magát, Instagramon több mint kétmillióan kíváncsiak rá, de a TikTokon is egyre többen követik a munkásságát.

Eminem lánya smink nélkül

Sok fiatal nőhöz hasonlóan Hailie is szívesen sminkeli magát, ráadásul roppant tehetséges, valamikor az egyszerűbb megoldásokra teszi le a voksát, ezzel is természetes hatást kölcsönöz arcának, máskor szívesen kísérletezik, olyankor látványosabb módon emeli ki a szemeit. Legújabb videójában Valentin-napi sminket készített magának, a videó legelején festék nélkül látható.

eminem-lánya-smink-nélkül
Fotó: Instagram/Hailie Jade

Többen megdicsérték, hogy mennyire helyes festetlen arccal: "Te csajszi! Neked még sminkre sincs szükséged, olyan gyönyörű vagy.", "Még alapozót sem kéne magadra tenned, olyan szép a bőröd.", "Remélem, egyszer megmutatod nekünk a bőrápolási rutinodat is!", "Smink nélkül vagy azzal, mindenhogy csodás vagy!" - írták a kommentelők.

Sokan annak is örültek, hogy Hailie több olyan terméket használt, amiket bármelyik drogériában beszerezhetnek az emberek, nem pedig olyanokat, amelyeket borsos áron dobtak piacra.

A lány az Instagramon egy korábbi sztorijában elmesélte, hogy a koronavírus miatt megváltozott a sminkelési rutinja: sokkal kevesebbszer használ alapozót, mert a maszk alatt úgy érzi, mintha piszkossá válna a bőre. Csak a szemöldökét és a szempilláit csinálja meg, emellett néha tussal kihúzza a szemét.

Fotókon Michael Schumacher lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Schumacher egy szem lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük