Michael Schumacher ritkán látott lánya ilyen szép nő: Gina a nyáron férjhez megy

Fotókon mutatjuk Michael Schumacher lányát, Ginát.

Michael Schumacher lánya 2021
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher két gyermek édesapja: Gina Maria 1997. február 20-án, Mick 1999. március 22-én látta meg a napvilágot. Mind a ketten sportolókká váltak, míg a fia a nyomdokaiba lépett, ő is autóversenyző lett, ráadásul a Formula-1 idei szezonjában a Haas csapat színeiben bizonyíthat, addig lánya westernlovas lett, rendszeresen lép fel lovas bemutatókon, és versenyeken is indul, 2015-ben Európa-bajnok lett, 2017-ben a FEI World Reining Bajnokságot nyerte meg, 2018-ban szintén világbajnok lett a junior kategóriában.

Michael Schumacher lánya hamarosan férjhez megy

A bájos Gina 2019-ben nyilatkozott arról a Gala magazinnak, édesapja milyen tanáccsal látta el annak idején, amikor a lovaglás témába jött köztük.

- A papa azt mondta nekem, ha egy autót vezetsz, akkor azt utána be tudod rakni a garázsba, és ott ellesz. Azonban a lovakkal más a helyzet, ők törődést igényelnek mindig, még vasárnap is - fogalmazta akkor a lány, aki a lovak iránti szeretetét édesanyjától, Corinnától örökölte.

Gina édesapjával mindig is nagyon szoros kapcsolatot ápolt, legnagyobb álma az, hogy esküvője napján ő kísérje oltárhoz, a német In Touch magazin közölte, hogy erre hamarosan sor kerülhet, ugyanis a fiatal szépség a tervek szerint augusztusban mondja ki a boldogító igent a nála két évvel idősebb párjának, Iain Bethkének, akivel a nyilvánosság előtt 2017-ben jelent meg először, ebből kiindulva évek óta komoly kapcsolatban élnek egymással. A lap úgy tudja, hogy augusztus elsejére, pont a szülei házassági évfordulójának napjára tűzték ki a ceremónia időpontját.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Michael Schumacher lánya, Gina, és a vőlegényéről is mutatunk fotót.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük