Sebastian Vettel középiskolai szerelmét vette feleségül: a gyönyörű Hannával 14 éve elválaszthatatlanok

Sebastian Vettel 2019-ben vette feleségül régi, nagy szerelmét.

sebastian vettel cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebastian Vettel a Formula-1 egyik legnépszerűbb pilótája, a négyszeres világbajnok jelenleg a Ferrari csapatát erősíti, azonban ez csak a 2020-as szezonig lesz így, ugyanis nem hosszabbították meg a szerződését, így egyelőre nem tudni, hogy 2021-től milyen típusú versenyautóval rója majd a köröket.

Még csak 33 éves, de csodálatos karriert tudhat a háta mögött, nemcsak a munka területén teljesedett ki, hanem a magánéletében is.

Sebastian Vettel imádja feleségét, Hannát

Példaképéhez, Michael Schumacherhez hasonlóan Vettel is világéletében az a típus volt, aki nem szeretett bepillantást nyújtani a magánéletébe. Bár privát életet él, választottjáról azért kiderült pár információ az elmúlt években. Hanna Praterrel még a Starkenburg középiskolában ismerkedtek meg, a lány egy osztállyal lejjebb járt alatta. 2006-ban váltak egy szerelmespárrá, ugyanebben az évben fotózták le őket először. A 2006-os vb focibajnokság alatt lettek egy pár.

- Szeretek visszaemlékezni a Japán és Brazília között vívott meccsre, amit végül a brazilok nyertek négy góllal. A dortmundi stadionban rendezték azt pont meg, és olyan nagyok játszottak pont, mint Ronaldo vagy Ronaldinho. Ezen a napon volt még egy szép emlékem, mert akkor szerettem bele a jelenlegi barátnőmbe. Ez az esemény egy jelentős pontja volt az én életemnek - nyilatkozta 2017-ben, írta meg az RTL.de.

Miután a fiatal lány elvégezte a középiskolát, ruhatervezést tanult, később a divatiparban helyezkedett el. Több évig távkapcsolatban éltek, de 2010-ben Svájcban vettek egy közös otthont, azóta is ott laknak. Nyilvánosan csak ritkán mutatkoznak együtt, ebből is látszik, mennyire óvják a magánéletüket.

Ahogy az alábbi fotón is látszik, Hanna nagyon szép nő, nem csodálkozunk azon, hogy egykor elcsavarta a sportoló fejét.

A 2014-es év fordulópontot jelentett az életükben, kislányuk, Emilie januárban látta meg a napvilágot. Ugyanebben az évben terjesztették el annak hírét, hogy összeházasodtak, de akkor ezt tagadták. Nem vártak sokat azzal, hogy egy kistestvérrel ajándékozzák meg a picit, Matilda 2015 szeptemberében született meg.

A 2019-es év is izgalmakkal volt teli, júniusban teljesen titokban mondták ki a boldogító igent egymásnak. Ugyanebben az évben, novemberben pedig megszületett kisfiuk, ezt a házaspár szóvivője erősítette meg a German Press Agencynek.

Kimi Räikkönen és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Kimi Räikkönen felesége, Minttu.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük