Ámulunk Kimi Räikkönen gyönyörű feleségén: Minttu barna hajú szépség

Kimi Räikkönen hét éve bolondul feleségéért.

kimi-raikkonen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kimi Räikkönen tíz évig élt házasságban Jenni Dahlmann szépségkirálynővel és modellel, de 2013-ban tönkrement a viszonyuk, így beadták a válási papírokat. Szakításukról 2013 februárjában írtak először a lapok, hivatalosan 2014-ben mondták ki a válásukat. Nem maradt sokáig egyedülálló a Formula-1 világbajnok pilótája, egy gyönyörű nő, Minttu Virtanen rabolta el a szívét, akivel idén júniusban ünnepelték meg szerelmük kialakulásának hetedik évfordulóját.

Kimi Räikkönen feleségének fotói

Egy közös ismerősük buliján ismerkedtek össze, az akkor még légiutas-kísérőként dolgozó Minttu számára először nem volt szimpatikus a sportoló, de végül megkedvelte őt. Hamar kialakult a szerelem, pár hónap járás után összeköltöztek egymással. Kisfiuk, Robin 2015-ben látta meg a napvilágot, rá egy év múlva Olaszországban mondták ki a boldogító igent. A 2017-es év is újabb fordulatot eredményezett, hiszen akkor született meg kislányuk, Rianna.

2019-ben a Scuderiafans.com Forma-1-es oldalnak adott interjút, amelyben a családjukról mesélt, mint kiderült, kisfiuk egyértelműen édesapjára ütött, nagyon érdeklik őt az autók, de azt egyelőre nem tudják, hogy Robin apja nyomdokaiba lép-e. Lányuknak ugyanolyan a természete, mint a kétgyerekes családanyának. Férjéről így nyilatkozott:

- Kimi egy szeretni való édesapa, csodálatos ember. Amikor otthon van, minden percét velünk, a családjával tölti.

Minttu két gyermek után is remek formában van, képes összeállításunkban megnézheted a fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük