Megható, szerelmes fotókon Michael Schumacher és felesége - Corinna gyönyörű nő

Michael Schumacher és felesége, Corinna voltak a Forma-1 első számú álompárja.

michael-schumaher-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher és Corinna Betsch 1988-ban találkoztak először egymással, de csak három évvel később lettek egy pár. Olyan nagy volt a szerelem köztük, hogy a lánykérés is megtörtént, 1995 augusztusában pedig a boldogító igent is kimondták. Két gyermekük született: lányuk, Gina-Maria 1997-ben, fiuk Mick 1999-ben látta meg a napvilágot.

Schumacher és felesége szerelmes fotói

Schumacher és Corinna voltak a Forma-1 egyik legszebb szerelmespárja, a nő gyakran elkísérte férjét a versenyekre. Mindig a backstage-ből drukkolt neki, és alig várta, hogy a futamok után újra magához ölelhesse férjét. A kapcsolatuk igazán példaértékű, mivel miután a sztársportoló 2013 decemberében síbalesetet szenvedett, felesége el sem mozdult a betegágya mellől. Corinna még egy klinikát is felépíttetett a svájci birtokukon, hogy otthonukban tudják ápolni a Forma-1 egykori, szeretett pilótáját.

A gyönyörű Corinna és Michael Schumacher le sem tagadhatták volna, mennyire szeretik egymást, közös fotóikat megnézve erről te is meggyőződhetsz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük