Gyönyörű nő volt Ayrton Senna utolsó szerelme: Adriane-nel csak egy év boldogság jutott a pilótának
Ayrton Senna és Adriane Galisteu 1993-ban szerettek egymásba.

ayrton-senna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ayrton Senna volt a Formula-1 egyik legtehetségesebb versenyzője, a brazil pilóta 1988-ban, 1990-ben és 1991-ben is elnyerte a világbajnoki címet. Sajnos 1994-ben San Marinó-i nagydíjon balesetet szenvedett, ám az életét nem tudták megmenteni, 34 éves volt.

Az egész világ ledöbbent halála hírén, rajongói és szerettei teljesen összetörtek, miután tudatosult bennük, hogy Senna életét vesztette. A gyászidőszakot akkori barátnője, Adriane Galisteu élte meg a legnehezebben. A gyönyörű szőke modell a mai napig őrzi a pilóta emlékét.

Ő volt Ayrton Senna utolsó szerelme

Az 1993-as brazil nagydíjon hozta össze őket a sors, Adriane hoszteszként dolgozott a helyszínen. Az akkor húszéves lány mindig is rajongott a pilótáért, de sosem gondolta volna, hogy egy párt alkothatnak. Gyorsan kialakult a szerelem köztük, ám sajnos csak egy év boldogság juthatott kettőjüknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hj ele completaria 60 anos! #ayrtonsenna #sennaforever 🙏

Adriane Galisteu 🅰️ ✚ (@galisteuoficial) által megosztott bejegyzés,

Miután megtörtént a tragikus baleset, a nőt telefonon értesítették, akkor csak annyit mondtak neki, hogy azonnal a helyszínre kell repülnie, nyilatkozta 2014-ben a The Daily Mail lapnak.

- Lisszabonból repültünk át a helyszínre egy magánrepülővel. Az úton végig abban reménykedtem, hogy életben van, bár baja esett, de nem halt meg. Amikor a repülő már pont a leszállásra készült, a pilóta bejelentette, hogy kapott egy hívást. Azt gondoltam, biztos Ayrtontól jött, hogy elmondja, nem kell meglátogatnunk őt, mert minden rendben van vele. De egy barát volt az, aki megkért, ne menjek oda. Azt válaszoltam, ez jó hír, akkor biztosan felépül. Erre más válasz jött: "nem, meghalt".

Abban a pillanatban az egész világ megszűnt létezni számomra.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ezt a szörnyűséget Brazíliának és világszerte sokaknak nehéz volt megemészteni, de nekem volt talán a legnehezebb. Évekbe telt, mire sikerült feldolgoznom a tragédiát, a sebeim pedig sikeresen begyógyultak. Gyönyörű volt a szerelmünk. Ő maga sem volt tisztában azzal, világszerte mennyire sokan szerették őt, örökké őrizzük az emlékét - vallotta be.

Szívszorító módon beszélt a pilóta személyiségéről.

adriene galisteu
Fotó: Mauricio Santana / Getty Images Hungary

- Ayrtonnak három álma volt, az első az, hogy befejezze a karrierjét a Ferrarinál, a második, hogy felfedezze Disneyworldöt, a harmadik pedig az, hogy édesapává váljon. Sokkal több volt, mint egy világbajnok, csodálatos szíve volt, egyszerű életet élt, egyszerű álmokat akart megvalósítani. Szórakoztató egyéniségként emlékszem rá, olyan volt, mint egy nagy gyerek. Tele volt pozitivitással.

Adriane Galisteu-nak sok időbe telt, mire újra nyitott lett a szerelemre, ma már férjes asszony, 2009-ben házasodott össze  Alexandre Lodice üzletemberrel, egy fiuk született, Vittorio 2010-ben látta meg a napvilágot.

Michael Schumacher és felesége közös fotói

Michael Schumacher és felesége, Corinna voltak a Forma-1 első számú álompárja. Képes összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat.

Ezt is szeretjük