Michael Schumacher fia kék szemeivel mindenkit megigéz: friss fotókon a jóképű Mick
Mick Schumacher jövőre már a Forma-1 pilótája lehet.

michael-schumacher-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher fia, Mick Schumacher édesapja nyomdokaiba lépve építi autóversenyző-karrierjét. Jelenleg a Formula-1 előkapujában áll, a Formula-2 pilótája. A 21 éves fiatal idén tíz alkalommal állhatott a dobogóra, és két futamot is megnyert, így egyelőre ő vezeti az összesített pontversenyt is.

Ilyen jóképű Mick Schumacher

Az eredeti tervek szerint Mick Schumacher pénteken, az Eifel Nagydíj első szabadedzésén debütált volna a Forma-1-ben az Alfa Romeo csapatánál, ám sajnos nagyon esett az eső, így végül nem engedték a pilótákat a pályára. Külföldi sajtóértesülések szerint jövőre már a Forma-1-ben versenyezhet Kimi Räikkönnen csapattársaként, ha ez tényleg megvalósul, akkor a Schumacher-rajongók biztosan nagy örömben törnek majd ki. Sebastian Vettel is úgy nyilatkozott Mickről csütörtökön, hogy megérdemelné, ha 2021-ben már velük együtt versenyezhetne, írta meg véleményét a Grandprix247.com oldal.

Sok rajongó felfedezi Mick vonásaiban édesapját is, igaz, szőke haját édesanyjától, ám igéző kék szemeit viszont egyértelműen édesapjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Mick Schumacher.

Ezt is szeretjük