Michael Schumacher fia kék szemeivel mindenkit megigéz: friss fotókon a jóképű Mick

Mick Schumacher jövőre már a Forma-1 pilótája lehet.

michael-schumacher-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher fia, Mick Schumacher édesapja nyomdokaiba lépve építi autóversenyző-karrierjét. Jelenleg a Formula-1 előkapujában áll, a Formula-2 pilótája. A 21 éves fiatal idén tíz alkalommal állhatott a dobogóra, és két futamot is megnyert, így egyelőre ő vezeti az összesített pontversenyt is.

Ilyen jóképű Mick Schumacher

Az eredeti tervek szerint Mick Schumacher pénteken, az Eifel Nagydíj első szabadedzésén debütált volna a Forma-1-ben az Alfa Romeo csapatánál, ám sajnos nagyon esett az eső, így végül nem engedték a pilótákat a pályára. Külföldi sajtóértesülések szerint jövőre már a Forma-1-ben versenyezhet Kimi Räikkönnen csapattársaként, ha ez tényleg megvalósul, akkor a Schumacher-rajongók biztosan nagy örömben törnek majd ki. Sebastian Vettel is úgy nyilatkozott Mickről csütörtökön, hogy megérdemelné, ha 2021-ben már velük együtt versenyezhetne, írta meg véleményét a Grandprix247.com oldal.

Sok rajongó felfedezi Mick vonásaiban édesapját is, igaz, szőke haját édesanyjától, ám igéző kék szemeit viszont egyértelműen édesapjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Mick Schumacher.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük