Erzsébet királynő unokája 13 év után vált el: Petert váratlanul hagyta ott felesége

Peter Phillips és Autumn 2008-ban házasodtak össze, de végül tönkrement a kapcsolatuk.

peter phillips cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 februárjában adtunk hírt arról, hogy Erzsébet királynő unokája, Peter Phillips házassága tönkrement. Felesége, Autumn döntött úgy, hogy elhagyja férjét.

Beadták a válási keresetet, végül a bíróság június 14-én jelentette be, hogy hivatalosan is elváltak, közölte a palota szóvivője.

Peter Phillips mostantól hivatalosan is elvált

Bejelentették, hogy megállapodtak az anyagiakban, egyezségükre a bíróság is áldását adta, így a válásukat is kimondták hétfőn.

GettyImages-1269834863
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Noha ez szomorú nap Peter és Autumn számára, továbbra is elsősorban csodálatos lányaik, Savannah és Isla jólétét és nevelését helyezik előtérbe. Mindketten örülnek, hogy barátságosan oldották meg a kérdéseket, a döntésükben a gyerekeik helyzetét nézték elsősorban - olvasható a közleményben.

Hozzátették, hogy Anna hercegnő fia és volt felesége is azt szeretnék, ha a sajtó tiszteletben tartaná a magánéletüket, emellett a jövőben nem hajlandóak a válásukról nyilatkozni.

GettyImages-1155017806
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

2003-ban szerettek egymásba, a Forma-1 kanadai nagydíjának futamán, 2007 nyarán jegyezték el egymást, 2008 májusában kötötték össze az életüket. Két lányuk született, Savannah 2010 decemberében látta meg a napvilágot Erzsébet királynő elsőszülött dédunokájaként. 2012 márciusában érkezett a kis Isla.

A The Sun riportja szerint Phillips úgy érezte, minden rendben a házasságával, ám igazi hidegzuhanyként érte, amikor Autumn bejelentette, el akar válni, mert úgy látta, már nincs közös jövőjük. Ez egy teljesen váratlan fordulat volt, ami nagy csalódottságot okozott a királyi családban, Erzsébet királynő is sajnálta, hogy vége a kapcsolatuknak, mert Autumn nagyon hozzánőtt a szívéhez.

A férfi, aki azt állítja, ő Károly és Kamilla eltitkolt fia

Az 55 esztendős Simon Charles Dorante-Day azt állítja, Károly és Kamilla a szülei.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük