Erzsébet királynő unokája 13 év után vált el: Petert váratlanul hagyta ott felesége
Peter Phillips és Autumn 2008-ban házasodtak össze, de végül tönkrement a kapcsolatuk.

peter phillips cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 februárjában adtunk hírt arról, hogy Erzsébet királynő unokája, Peter Phillips házassága tönkrement. Felesége, Autumn döntött úgy, hogy elhagyja férjét.

Beadták a válási keresetet, végül a bíróság június 14-én jelentette be, hogy hivatalosan is elváltak, közölte a palota szóvivője.

Peter Phillips mostantól hivatalosan is elvált

Bejelentették, hogy megállapodtak az anyagiakban, egyezségükre a bíróság is áldását adta, így a válásukat is kimondták hétfőn.

GettyImages-1269834863
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Noha ez szomorú nap Peter és Autumn számára, továbbra is elsősorban csodálatos lányaik, Savannah és Isla jólétét és nevelését helyezik előtérbe. Mindketten örülnek, hogy barátságosan oldották meg a kérdéseket, a döntésükben a gyerekeik helyzetét nézték elsősorban - olvasható a közleményben.

Hozzátették, hogy Anna hercegnő fia és volt felesége is azt szeretnék, ha a sajtó tiszteletben tartaná a magánéletüket, emellett a jövőben nem hajlandóak a válásukról nyilatkozni.

GettyImages-1155017806
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

2003-ban szerettek egymásba, a Forma-1 kanadai nagydíjának futamán, 2007 nyarán jegyezték el egymást, 2008 májusában kötötték össze az életüket. Két lányuk született, Savannah 2010 decemberében látta meg a napvilágot Erzsébet királynő elsőszülött dédunokájaként. 2012 márciusában érkezett a kis Isla.

A The Sun riportja szerint Phillips úgy érezte, minden rendben a házasságával, ám igazi hidegzuhanyként érte, amikor Autumn bejelentette, el akar válni, mert úgy látta, már nincs közös jövőjük. Ez egy teljesen váratlan fordulat volt, ami nagy csalódottságot okozott a királyi családban, Erzsébet királynő is sajnálta, hogy vége a kapcsolatuknak, mert Autumn nagyon hozzánőtt a szívéhez.

A férfi, aki azt állítja, ő Károly és Kamilla eltitkolt fia

Az 55 esztendős Simon Charles Dorante-Day azt állítja, Károly és Kamilla a szülei.

Ezt is szeretjük