Patrick Dempsey megkeserítette A Grace klinika stábjának életét: ezért kellett távoznia a sorozatból
Patrick Dempsey kiállhatatlan viselkedéséről a sorozatról íródott könyv rántotta le a leplet.

grace-klinika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grace klinika egyike a tévétörténelem leghosszabb ideje futó sorozatainak: az ABC amerikai televíziós csatorna 2005 márciusában tűzte először a műsorára, hazánkba pedig 2006 januárjában érkezett meg. 

A széria eddig leadott 17 évada során rengeteg karaktert ismerhettek meg a nézők. Voltak, akik csak pár szezon erejéig erősítették a csapatot, mások jelenléte nélkül szinte elképzelhetetlenné vált a történet. Patrick Dempsey sokáig az utóbbi kategóriába tartozott. Az általa alakított dr. Derek Sheperd számított az egyik legnépszerűbb figurának, így mindenki megdöbbent, amikor a 11. szezonban váratlanul kiírták a készítők.

Patrick Dempsey viselkedése túlment minden határon

A McCsábítóként is becézett doki nem csak a sármja miatt volt igazi közönségkedvenc. A kedvességét, a karizmatikusságát és a humorát imádta mindenki, valamint azt is, hogy mindig kiállt a kollégái mellett. Az őt megformáló színészről nagyon úgy tűnik, hogy nem mondható el mindez. A színész kiállhatatlan viselkedésével kiborította az egész stábot.

grace klinika 1
Fotó: RTL Klub/A Grace klinika

Dempsey 2015-ös hirtelen távozása után sok pletyka látott napvilágot arról, hogy az írók miért akartak ilyen hirtelen megválni egy ennyire szeretett szereplőtől. Noha sokan azt gondolták, a nagy csavart már évek óta tervezték, ez nem így volt. A sztár eszközölte ki magának, hogy kiírják a kórházas drámából.

Minderről Lynette Rice legújabb How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy című alkotásában olvashatunk. Az írónő egykori stábtagokat és az alkotókat megszólaltatva rántotta le a leplet néhány kulisszatitokról, többek között arról is, hogy Dempsey pokollá tette színésztársai munkanapjait.

derek shepard
Fotó: RTL Klub/A Grace klinika

A show egyik producere, James D. Parriott árulta el neki, hogy Dempsey jelenléte megmérgezte a forgatást, hiszen igazi terrorban tartotta a kollégáit. A sorozatbéli partnernője, Ellen Pompeo sem jött ki vele jól, többször vitáztak azon, hogy bár a színésznő jóval több időt töltött a forgatási helyszíneken, mégis Dempsey panaszkodott arra, hogy nem végeznek időben az adott jelenetek rögzítésével.

"Patrick tudta, hogyan állítsa le a forgatást, és boruljon ki úgy, hogy a frászt hozza mindenkire. Előfordult, hogy ennek Ellen itta meg a levét, őt az frusztrálta, hogy Patrick nem dolgozott elég keményen, mégis folyton panaszkodott arra, milyen régóta tart egy-egy forgatási nap” - árulta el a filmes szakember.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az egész produkció kitalálója, Shonda Rimes is szemtanúja volt a híresség egyik kirohanásának. Bár tudta, hogy Derek Shepard halála kockázatos lépés, úgy gondolta, inkább veszít pár nézőt a nyugodt légkör érdekében.

Patrick Dempsey felesége

Patrick Dempsey és második felesége, Jillian Fink szerelme 1994-ben kezdődött, amikor a szívtipró sorozatsztár betért a Los Angelesben található Fink’s nevű szalonba, ahol megakadt a szeme a csinos fodrásznőn, Jillianen.

Ezt is szeretjük