Patrick Dempsey és felesége a válási papírokat is kitöltötte: ezért maradtak mégis együtt
Mutatjuk Hollywood sztárpárjait, akik a szakítás után újabb esélyt adtak a kapcsolatnak.

patrick-dempsey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor meglátjuk a hollywoodi sztárpárokat, ahogy kéz a kézben vonulnak a vörös szőnyegen, gyakran jutunk arra a következtetésre, őket a sors is egymásnak teremtette. Jó néhány páros támasztja alá ezt az állítást, hiszen hiába jutnak el arra pontra, hogy jobb, ha külön utakon folytatják tovább az életüket, végül mégis visszatalálnak a másikhoz.

Sztárpárok, akik a szakítás után újra összejöttek

Jó példa erre Patrick Dempsey és második felesége, Jillian Fink szerelmének története. Kapcsolatuk 1994-ben kezdődött, amikor a szívtipró sorozatsztár betért a Los Angelesben található Fink’s nevű szalonba, ahol megakadt a szeme a csinos fodrásznőn, Jillianen. Bár ott helyben elhívta egy randevúra, leendő felesége nem élt a lehetőséggel, hiszen akkor még foglalt volt a szíve. Három évvel később, a szakítása után azonban igent mondott Dempsey ajánlatára, szerelmüket pedig 1999-ben pecsételték meg egy álomesküvővel. 2002-ben az első gyermekük, Tallulah is megszületett, 2007-ben pedig egy ikerpárral, Sullivannel és Darbyval bővült a családjuk.

A rajongók méltán hihették, hogy idilli életükben minden rendben, nem csoda, hogy sokakat meglepett, amikor 2015 januárjában bejelentették, elválnak egymástól. Jillian már a válási papírokat is kitöltötte, a színész pedig hivatalos közleményben erősítette meg a szakítást. 

"Alapos megfontolás után, és kölcsönös tisztelettel eldöntöttük, a házasságunk a végéhez érkezett. Elsődlegesen most is a gyermekeink jólétét tartjuk szem előtt, és mély hálával kérjük a sajtót, tartsa tiszteletben a családunk magánéletét ebben az érzékeny időszakban" - fogalmazott akkor a színész.

Ám hónapokkal később, novemberben újabb csavar következett a történetben. A párt kézen fogva kapták lencsevégre. Természetesen mindenki értetlenül állt a dolog előtt, egészen addig, amíg a People magazinnak Dempsey el nem árulta, mégis együtt maradnak.

- Nem voltunk még felkészülve arra, hogy elengedjük a házasságunkat. Én nem éreztem azt, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy megmentsük. Mindketten elkezdtünk dolgozni azon, hogyan működhet az, ami köztünk van, így kezdődött minden - vallotta be.

A sztárpár azóta is boldogan él három gyermekükkel. A szívtipró, amikor csak lehetősége adódik, elújságolja a világnak az Instagram-oldalán, milyen nagyszerű nőt tudhat az oldalán. Nem ők az egyetlenek, akik adtak maguknak még egy esélyt. Képeken a sztárpárok, akik a szakítás után újra összejöttek.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ezt is szeretjük