Patrick Dempsey 19 éves lányából meseszép nő lett: fotókon Talula
Fotókon mutatjuk Patrick Dempsey ritkán látott lányát.

patrick-dempsey-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Dempsey-t a magyar nézők elsősorban A Grace klinikából ismerhetik, de olyan filmekben is főszerepet játszott, mint A boldogító talán, a Bridget Jones babát vár, a Bűbáj vagy a Valentin-nap. A fényes színészi karrier mellett szép családot is tudhat magának, felesége, Jillian három gyermeket szült neki.

Patrick Dempsey lánya

Ikerfiaik, Darby és Sullivan 14 évesek, még csak kamaszok, ám lányuk már felnőtt nő, Talula 2002 februárjában látta meg a napvilágot. A lány a Malibu High School tanulója volt, tavaly tavasszal érettségizett le, Washingtonban kezdte meg 2020 szeptemberében a főiskolai tanulmányait. Patrick Dempsey nagyon sajnálta a lányát, aki a koronavírus miatt sok olyan élményről lemaradt, amit eddig átélhettek a végzős  középiskolások.

- Szegény lányom annyi mindenről lemaradt. A végzős bál az egyik legszebb emlék, egyfajta győzelmi kör, amivel megünnepled, hogy végeztél a középiskolával. Rendeztünk neki egy bálféleséget egy szombaton, szülőként szomorú volt ezt átélnem, mert neki nem lehetett meg az a különleges pillanata. Majd összetört érte a szívem, csinosan kiöltözött, majd erre leült a számítógép elé, és Zoom-meetinget tartott a barátaival - nyilatkozta a sztár a Jimmy Kimmel Live! show-ban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé érett Patrick Dempsey lánya.

Ezt is szeretjük