Kate Winslet és ritkán látott lánya: a 20 éves Miából színésznő lett
Mia Threapleton édesanyja nyomdokaiba lépett.

kate-winslet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Winslet három gyermek édesanyja, első házasságából lett egy kislánya, Mia Honey Threapleton 2000 októberében született. Második férjének egy fiút szült, Joe Alfie Winslet Mendes 2003 decemberében jött a világra. Jelenlegi férjével egy gyermeket vállalt, Bear Blaze Winslet 2013 decembere óta a családjuk tagja.

A gyerekek közül húszéves lánya már a nyomdokaiba is lépett, valószínűleg Miáról a jövőben többet is hallhatunk majd.

Kate Winslet és lánya

A fiatal lány már 2014-ben, A virág románca című moziban feltűnt édesanyja oldalán egy rövid időre, Helenét alakította. Az igazi debütálásra 2020 őszéig várt, a Shadows című thriller főszereplője lett. Az alkotást a Római Filmfesztiválon mutatták be.

- Éppen befejeztem az iskolát, és végre letudtam a vizsgáim, egyszerre voltam izgatott és ideges, amikor elhatároztam, hogy eljárok meghallgatásokra. Reménykedtem, hogy a meghallgatásoknak köszönhetően majd kapok lehetőségeket. Bíztam benne, hogy végre lesz esélyem azt csinálni, amiről mindig is álmodoztam már oly régóta - vallotta be Mia Threapleton a Variety lapnak.

A Shadows című film volt a legelső, melynek forgatókönyvét elolvasta, annyira tetszett neki a sztori, hogy le sem tette azt. Bevallotta, sajnos diszlexiával küzd, emiatt sokkal lassabban olvas, mint azok, akiknek nincs ilyen gondjuk. Végül megkapta a főszerepet, ő játssza Almát, az alábbi felvétel is a film forgatása közben készült róla.

Az interjú készítője arra is rákérdezett, hogy gyermekkorában hányszor kísérte el Kate Winsletet a munkájába, hiszen sok színész gyermeke szinte a forgatási helyszíneken nő fel, ám Mia nem közéjük tartozik.

- Soha nem töltöttem sok időt olyan forgatásokon, amelyeken édesanyám dolgozott. Egy-egy ilyen látogatás mindig különleges jutalom volt csak. Egészen más élmény, amikor veled történik mindez, teljesen elkülönül attól, amit időről időre megfigyelhettem. Tényleg megértem, hogy anyánk miért hajtogatta azt, hogy mennyire keményen kell dolgozni. Igaza van! Imádtam minden másodpercét.

Catherine Zeta-Jones édesanyja gyönyörű

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Catherine Zeta-Jones édesanyja.

Ezt is szeretjük