A 40 éves Paris Hilton mélyen dekoltált, rózsaszín estélyibe bújt: a 2000-es évek botrányhősnője így fest most

Paris Hilton boldogabb, mint valaha.

paris-hilton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es években szinte nem volt olyan bulvárújság a piacon, ami ne tett volna minden héten említést Paris Hiltonról, a népszerű hotellánc örökösnőjéről. A The Simple Life című valóságshow-val vált népszerűvé hazájában, melyben Lionel Richie lányával, Nicole-lal szerepelt. A világhírnevet viszont mégsem ennek köszönheti, 2003-ban komoly botrányba keveredett, amikor egy 2001-ben felvett szexvideója kikerült az internetre. Egy évvel később exe kiadta a filmet, hogy ebből is profitáljon.

Hilton ezután a paparazzók első számú célpontjává vált, annak idején egy-egy róla készült képért cserébe akár több százezer dollár üthette a fotósok markát. Több könyvet is kiadott, kipróbálta magát a zeneiparban, parfümöt adott ki, emellett az influenszerkedést is elsők között kezdte el a közösségi médiában. 2006-ban a törvénnyel is meggyűlt a baja, ittas vezetésen kapták, végül próbaidőre ítélték, amit megszegett, így 2007-ben 23 napot börtönben töltött. 2010-ben is voltak botrányai, akkor drogügyekbe keveredett, de végül börtönbüntetés nélkül megúszta. 

Paris Hilton káprázatos estélyiben

A negyvenéves Paris Hilton az utóbbi években sokkal nyugodtabb életet él már, messze nem az a botrányhősnő, aki volt. Az alábbi friss felvételen is látszik, jól érzi magát a bőrében, a védjegyévé vált hosszú tincseitől megszabadult, jelenleg a vállig érő long bob frizurára esküszik, ami nagyon jól áll neki. Párjával egy vacsorapartira voltak hivatalosak, ennek alkalmából vette fel a mélyen dekoltált, rózsaszín kreációt.

GettyImages-1232452959
Fotó: PG/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A ruhát a Valentino divatház egyik tervezője álmodta meg, akár egy hollywoodi díva, úgy tündökölt benne.

Áprilisban a Vanity Fairnek adott interjút, amelyben mesélt a jövőbeli terveiről, de a kínos videója is témába került, ami miatt a mai napig poszttraumás stressz tünetei jelentkeznek nála.

- Amikor ez megtörtént, az emberek kegyetlenek lettek, ahogy beszéltek velem az esti talk-show-műsorokban, és ahogy a média beállított engem, ezeket látva összetört a szívem, és a családomé is. Mindennap sírtam, még a házat sem akartam elhagyni, úgy éreztem, vége az életemnek - magyarázta a negyvenéves örökösnő, akinek a legnagyobb fájdalmat az okozta, hogy egykori szerelme, akivel a videón látható, becsapta és elárulta őt, emiatt a férfiakban sokáig még nehezebben tudott megbízni.

GettyImages-1232452219
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

Tisztázta, semmi köze nem volt ahhoz, hogy nyilvánosságra került a kompromittáló felvétel, ettől függetlenül mindenki azt gondolta róla, hogy az ő keze is benne volt a botrányban csak azért, hogy még népszerűbbé váljon, és minél többen beszéljenek róla.

Hilton Carter Reum jegyese lett 2021 februárjában, a férfival 2019-ben szerettek egymásba, azóta is elválaszthatatlanok. Úgy véli, Carter az ő lelki társa.

- Sokkal jobban foglalkoztat az életem következő szakasza, hamarosan összeházasodunk, és gyerekeket is szeretnénk. Úgy érzem, hogy ez az élet igazi értelme. Most már sokkal kevésbé fókuszálok az anyagiakra, mint régen. Mostanra értem meg, és váltam felnőtté - tette hozzá.

Az Oscar-gála történetének eddigi legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, az elmúlt években kik voltak az Oscar-gála legdögösebb sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük