Halle Berry áttetsző ruhája után mindenki megfordult: íme az Oscar-gála történetének legdögösebb ruhái
Mutatjuk, kik voltak azok a sztárok, akik felforrósították az Oscar vörös szőnyegét.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban kétségkívül az Oscar-gála az év fénypontja. Számos világsztár teszi tiszteletét a díjátadón, akik a legpazarabb kreációkban pompáznak a vörös szőnyegen. 

Az Oscar-gála történetének legdögösebb ruhái

Az idei ceremónia a pandémia miatt más lesz, mint az eddigiek. Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája a megszokott februári dátum helyett két hónappal később rendezi meg az ünnepélyt, ami magyar idő szerint április 26-án, hajnali két órakor kezdődik. Noha idén is a Dolby Színház lesz a ceremónia helyszíne, sok színész és színésznő a világ különböző pontjairól fog bejelentkezni. Ha az idei díjátadószezon eddigi eseményeiből indulunk ki, ez nem fogja megakadályozni őket abban, hogy szemkápráztató ruhakölteményekbe bújjanak.

Ám nem mindenki szavaz a habos-babos estélyikre, sok női híresség vette dögösre a figurát az Oscar eddigi, vörös szőnyeges bevonulásai során. 2002-ben Halle Berry tarolt ebben a tekintetben: szexi, bordó, áttetsző anyagból készült ruhája után mindenki megfordult. 

Nem ő volt az egyetlen, aki észbontóan merész szettben vett részt a szórakoztatóipar legnagyobb filmes eseményén. Képes összeállításunkban csokorba szedtük az Oscar történetének tíz legszexibb ruháját.

Ezt is szeretjük