Angelina Jolie istennőként festett a 2004-es Oscaron - Íme, a díjátadó történetének eddigi legszebb 10 ruhája

Mutatjuk, kik azok a sztárok, akik ruhaválasztásukkal mindenkit lenyűgöztek.

angelina-jolie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi színészek és színésznők már javában készülnek a 92. Oscar-díj-átadó gálára, ami idén február 9-én, vasárnap lesz a Dolby Színházban. A vörös szőnyegen ilyenkor mindenki tündökölni szeretne, a sztárok a legszebb ruhakölteményekben pompáznak.

Az Oscar-díj-átadó 10 legszebb ruhája

Az angol webáruház, a OneBuy.com elkészítette minden idők 100 legszebb ruháját, amelyet a díjátadón viseltek a sztárok. A prímet Angelina Jolie vitte el, aki 2004-ben viselte Marc Bouwer kreációját. A törtfehér selyemruhában a barna szépség igazi istennőként tündökölt. 

Mutatjuk, kik végeztek az élen, olyan sztárok kerültek a legjobb tíz közé, mint Beyoncé, Nicole Kidman vagy Charlize Theron.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük