Catherine Zeta-Jones ezüst estélyiben csillogott a gálán - Fotókon a SAG Awards legszebb sztárjai

Mutatjuk, mit viseltek a női hírességek a vasárnap esti SAG Awards díjátadó gálán.

catherine zeta jones cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este 26. alkalommal rendezték meg a SAG Awards díjátadó gálát, amelynek keretében az egyik neves amerikai színészszakszervezet, a SAG-AFRA jutalmazza az általa legjobbnak tartott színészeket és színésznőket. Nemcsak a mozi-, hanem a sorozatsztárokat is díjazzák.

A tegnap esti eseményen számos híresség jelent meg, Catherine Zeta-Jones sem hagyhatta ki a gálát. Az ötvenéves színésznő kiváló stílusérzékkel rendelkezik, egyik estélyi ruhája szebb, mint a másik. A SAG Awardsra egy csillogó estélyiben keltett feltűnést. A kreáció elsősorban a dekoltázsát hangsúlyozta, azonban hosszú lábait is megvillanthatta benne.

Nem Catherine Zeta-Jones ruhája volt az egyetlen szép estélyi, képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a vörös szőnyegen a női sztárok.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük