Jennifer Lopez dögösebb ruhát viselt az afterpartin, mint a Golden Globe-gálán

Fotókon mutatjuk a Golden Globe-gála afterpartijának legdögösebb szettjeit.

Golden Globe 2020 afterparti ruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miután vasárnap este véget ért a Golden Globe-gála, a sztárok zöme nem egyből hazament, hanem a díjátadó valamelyik afterpartijára ment el. Több buli is zajlott egyszerre, melyeknek szervezői valamelyik stúdió, tévécsatorna, streamingszolgáltató, esetleg magazin volt. Az HBO, a Netflix, a Warner Bros. és az InStyle Magazine is rendezett egy hatalmas partit a díjátadó keretén belül.

Jennifer Lopez dögösebb volt az afterpartin, mint a gálán

Jennifer Lopez a gálán egy különleges Valentino-estélyit viselt, amin hatalmas zöld és arany masnik voltak. A rajongói egy részének nagyon tetszett a ruhája, mások viszont kicsit túlzásnak érezték a kreációt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BTS @goldenglobes 🖤

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Az ötvenéves sztár az afterpartira már egy dögösebb ruhát húzott, ami nagy sikert aratott rajongói körében is. "Szó szerint egy földre szállt angyal vagy ebben a szettben", "ez a ruha sokkal menőbb", "szerintem jobban jártál volna, ha ebben az estélyiben mentél volna a gálára" - írták neki.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a legszebb ruhákat, amiket a Golden Globe-gála valamelyik afterpartiján viseltek a női hírességek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük