Akár egy Baywatch-lány: a 34 éves Lindsay Lohan tűzpiros fürdőruhában sütkérezett
Lindsay Lohan fürdőruhában pózolt.

lindsay-lohan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan a '90-es évek imádott gyereksztárja volt, a 2000-es években a tinik elsőszámú kedvence lett, ám sajnos egyre több botrány övezte életét. Meggyűlt a baja az alkohollal, a drogokkal, sőt 2010-ben börtönbe is került 14 napra, mert még a 2007-ben ittas vezetésen kapott sztár megszegte az akkor kapott próbaidő feltételeit.

Az elmúlt években sokkal kevesebbet hallhattak róla a rajongók, 2020-ban kiadott egy dalt Back To Me címmel, ám a kislemeze nem hódította meg a slágerlistákat. Már hét éve Dubajban lakik, ott kezdett új életet, Los Angelest pedig messziről kerüli.

Lindsay Lohan fürdőruhás fotója

A nyáron 35. születésnapját ünneplő Lohan jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, ott készültek róla a legújabb fürdőruhás képei, amelyeket Instagram-oldalára is feltöltött. A tűzpiros kreációban úgy festett, akár egy Baywatch-lány. Közösségi oldalából az is kiderült, hogy rendszeresen jógázik, így tartja formában magát.

lindsay-1
Fotó: Instagram/Lindsay Lohan

Friss fotóin látszik, hogy kiegyensúlyozott életet él napjainkban, szerencsére a démonjait sikeresen leküzdötte, bár ma már nem játszik kasszasikerekben, mindig tevékenykedik valamit. 2019-ben például a The Masked Singer Australia egyik nyomozója volt, Lily Bakerrel 2021 januárjában dobta piacra legújabb ékszerkollekcióját, elsősorban a karanténidőszak inspirálta, hogy megalkossa a kiegészítőket.

Jó látni, hogy Lohan jó útra tért, sajnos sok gyereksztárral megesik, hogy tinédzserként vagy a húszas évei alatt valamilyen függőség alakul ki, hiszen lényegében nekik nincs rendes gyerekkoruk, a hirtelen jött sikert és a magukra irányuló figyelmet egyszerűen nem tudják egészséges módon kezelni. Persze itt a szülőknek is nagy a felelősségük, de sajnos a pénz gyorsan elvakíthatja őket, emiatt inkább arra törekszenek, hogy a gyerkőcük minél többször szerepeljen. A filmes és zenei mogulok sem törődnek azzal, hogy akiket alkalmaznak, még csak gyerekek, a legtöbb esetben addig használják őket, amíg tudják, de amint esik a népszerűségük, nem foglalkoztatják őket többé. Michael Jackson, Britney Spears, Demi Lovato, Miley Cyrus, Drew Barrymore és Macaulay Culkin is megsínylette, hogy túl fiatalon váltak ismertté. Persze mindnyájuknak más-más az élettörténetük, de sok közös pont van a sorsukban.

Lohan mindössze hároméves volt, amikor modellként leszerződtették, az Another World című sorozattal egyre többen ismerték meg a nevét, de az 1998-as Apád, anyád idejöjjön! című gyerekfilmmel vált népszerű gyereksztárrá. Utána évekig nem volt megállás, olyan alkotásokkal szerettette meg magát, mint a Nem férek a bőrödbe vagy a 2004-ben megjelent Bajos csajok.

Utóbbi mozi az akkori tinigeneráció szemében igazi kultikus filmmé vált, Lindsay Cady Heront alakította, aki Afrikából költözött szüleivel az Egyesült Államokba. Bemutatja, Cady hogyan próbál beilleszkedni a gimnáziumi osztálytársai közé, eközben egy bosszúhadjárat kulcsfontosságú figurájává válik, ugyanis a gimi királynőjét, Regina George-ot akarják letaszítani a trónról. Az alábbi fotóra kattintva megnézheted, mikor játsszák legközelebb az alkotást.

A Bajos csajok idején zenei karrierbe is kezdett, 2004 decemberében jelent meg Speak című albuma, amivel elért kisebb-nagyobb sikereket. További filmes ajánlatok is érkeztek még, de ahogy egyre jobban átvették az irányítást élete felett a függőségei, annál nehezebbé vált vele a közös munka, a 2000-es évek második felében gyakran cikkeztek botrányairól is, ezek miatt a filmesek szinte teljesen kiábrándultak belőle.

John Travolta gyönyörű lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép John Travolta lánya, Ella.

Ezt is szeretjük