Nicole Scherzinger szőke hajjal pózolt: a Pussycat Dolls énekesnőjére így alig ismerni rá
Nicole Scherzinger szőke hajjal állt kamerák elé.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger friss Instagram-képein szőke hajjal látható, ami elég meglepő húzás az énekesnőtől, ugyanis a Pussycat Dolls lánycsapat sztárja mindig is a hosszú, fekete hajra esküdött.

Egy különleges fotózást vállalt be, amelyen a tőle nem megszokott külsővel látható. A rajongói imádták a képeket.

Nicole Scherzinger szőke hajjal

A népszerű párizsi fotós, Frederic Monceau örökítette meg Scherzingert a L'Officiel magazin ciprusi számának kedvéért. A szőke frizura teljesen más karaktert ad a 43 éves sztár arcának, hirtelen ránézésre fel sem ismertük.

Ezt a piros kreációt az indiai származású Gaurav Gupta divattervező álmodta meg, olyan volt benne, akár egy hollywoodi díva.

A frizuráját Virginie Pineda fodrász készítette el, az nem derült ki a posztokból, hogy tényleg rövidebbre vágatta a tincseit, majd befestette azokat, vagy csak paróka volt rajta. Az énekesnőre eddig az volt a jellemző, hogy egy-egy extrémebb fotózás kedvéért parókát viselt ahelyett, hogy az igazi frizuráját alakíttatta volna át. 

A rajongók imádták a végeredményt, rengeteg pozitív dicséretet kapott: "Ez a szőke haj nagyon jól áll neked, Nicole!", "Hozzád mindenféle stílus és szín passzol!", "Olyan csodaszép és dögös vagy" - fogalmazták.

Néhányan viszont megjegyezték, hogy a fekete frizurájával az igazi: "Jaj ne, térj vissza az eredetihez!" "Én még mindig a fekete hajaddal szeretlek" - írták.

Az utóbbi években Az álarcos énekes amerikai változatában láthatták viszont a rajongók, márciusban indult a tengerentúlon a show hetedik évada, amelyben Scherzinger az egyik nyomozó. Ami a magánéletét illeti, boldog párkapcsolatban él évek óta, 2020 januárjában vállalta fel szerelmét, a skót rögbijátékos, Thom Evans hódította meg a szívét.

Így néztek ki a népszerű énekesnők, mielőtt befutottak volna

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a legnépszerűbb énekesnők a hírnév előtt.

Ezt is szeretjük