Lady Gaga hercegnőként tündökölt a fekete-fehér estélyiben: fotókon a Grammy-gála kreációi

Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2022-es Grammy-gálán.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban rendezték meg 64. alkalommal a Grammy-gálát, ami a legrangosabb zenei díjátadónak számít. Az eseményt a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában tartották, a vörös szőnyegen a sztárvilág krémje is felvonult.

A 2022-es Grammy-gála ruhái

Lady Gaga karrierje elején még feltűnő és sokszor polgárpukkasztó szettekben vonult a vörös szőnyegen, de az elmúlt években sokkal kifinomultabb és elegánsabb lett a stílusa. Az idei Grammy vörös szőnyegén egy fekete-fehér Armani Privé estélyiben vonult, ami tökéletesen állt rajta. Olyan volt, akár egy hercegnő. Még a rendezvényen is fellépett, Tony Bennett tiszteletére a Love for Sale és a Do I Love You? című dalokat énekelte el.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok az idei Grammy-gála vörös szőnyegén.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük