Vin Diesel le sem vette a kezét barna bombázó párjáról az Oscar-afterpartin: ők voltak a legszebb sztárpár

Csokorba szedtük a 2022-es Oscar-gála-afterparti sztárpárjait.

Sztárpárok a 2022-es Oscar-afterpartin
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tegnap esti Oscar-gála után kezdetét vette a Vanity Fair magazin afterpartija, amire a sztárvilág krémje meghívást kapott. Többen egyedül léptek a vörös szőnyegre, mások viszont szerelmükkel együtt mentek el az exkluzív partira, amit a Wallis Annenberg Centerben rendeztek meg Los Angeles előkelő negyedében, Beverly Hillsben.

Sztárpárok a 2022-es Oscar-afterpartin

Vin Diesel, a Halálos Iramban-filmek imádott sztárja sem hagyta ki a bulit, ám a színész magával vitte élete szerelmét, Paloma Jiménezt, akivel csak ritka alkalmakkor jelenik meg nyilvános eseményeken. A modellbe még 2007-ben szeretett bele, azóta családot alapítottak, három gyermeket nevelnek együtt: Hania 2008-ban, Sinclair 2010-ben, Pauline 2015-ben látta meg a napvilágot. Legkisebb lányukat Paul Walkerről nevezték el. A színész volt Diesel egyik legjobb barátja, a testvérének tekintette őt, így komoly csapásként élte meg, amikor Walker 2013-ban tragikus módon elhunyt.

A partira Diesel és kedvese is nagyon elegánsan érkeztek, Paloma egy irtó szexi estélyiben keltett feltűnést.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan tündököltek a sztárpárok az idei Oscar-afterpartin.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük