Madonna lánya csillogó estélyibe bújt: Lourdes az Oscar-afterparti legdögösebb sztárja volt

Szebbnél szebb ruhákat viseltek a női sztárok az Oscar-gála afterpartiján.

lourdes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Vanity Fair magazin 1994-ben rendezte meg először az Oscar-gála afterpartiját, azóta szinte már hagyománnyá nőtte ki magát, hogy a legrangosabb és legelitebb bulit ők rendezik meg a díjátadó után. Bár tavaly a koronavírusra való tekintettel elmaradt a partizás, ám idén újra összegyűlt Hollywood krémje a Beverly Hills-i Wallis Annenberg Centerben.

Ruhák a 2022-es Oscar-afterpartin

A Vanity Fair bulijára nemcsak azok a sztárok kapnak meghívót, akik az Oscar-gálán részt vesznek, hanem azok is, akik A-listás neveknek számítanak a szórakoztatóiparban. Madonna modellként dolgozó lányát, Lourdes Leont is tárt karokkal fogadták a rendezvényen. A fiatal szépség 2011-ben vett részt élete legelső Oscar-afterpartiján, akkor édesanyja társaságában lépett a vörös szőnyegre. 2022-ben viszont egyedül érkezett a bulira. Egy dekoltázst kiemelő, szexi estélyiben lejtett végig a fotósok előtt. Az ezüst kreáció szépen kiemelte nőies idomait.

Rajta kívül még számos híresség tiszteletét tette az exkluzív eseményen. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban vonultak a női sztárok a Vanity Fair Oscar-afterpartiján.

Ezt is szeretjük