Jennifer Garner tűzpiros estélyiben ragyogott az Oscar-gálán: fotókon a díjátadó legszebb kreációi

Képeken mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2022-es Oscar-gálán.

jennifer-garner-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint ma hajnalban adták át az Oscar-díjakat a Los Angeles-i Dolby Színházban. A 94. alkalommal megrendezett gála az év eseményének számít, nemcsak a filmeket kedvelők, hanem a divat rajongói is kiemelt figyelmet szentelnek a rendezvénynek, hiszen a vörös szőnyeges bevonuláson szebbnél szebb ruhákban vonulnak fel a női sztárok.

Ruhák a 2022-es Oscar-gálán

A sztárok az idei gálán is több gyönyörű kreációban jelentek meg. Voltak, akik kicsit merészebb ruhát választottak az alkalomra, mások inkább a klasszikus eleganciára törekedtek. Utóbbi csapatot erősíti a háromgyermekes Jennifer Garner is, aki egy tűzpiros Brandon Maxwell ruhában lépett a vörös szőnyegre. A színésznő Elliot Page-dzsel és J. K. Simmonsszal jelentette be a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat.

Nemcsak Garner volt az egyetlen, aki káprázatosan festett az idei Oscaron. Rajta kívül még rengeteg A-listás név ott volt a meghívottak listáján, például Nicole Kidman, Penélope Cruz, Mila Kunis vagy éppen Zendaya. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok a 2022-es Oscar-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük