Mila Kunis görög istennőként festett pink ruhájában az Oscar-gálán: Ashton Kutcher büszkén pózolt mellette

Mutatjuk a 2022-es Oscar-gála sztárpárjait.

ashton-és-mila-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év eseményének számít a filmes szakmában az Oscar-gála, amelyet idén 94. alkalommal rendeztek meg a Los Angeles-i Dolby Színházban. A sztárvilág krémje nem hagyta ki az eseményt, egyesek a vörös szőnyegre egyedül léptek, mások azonban kísérővel érkeztek a gálára.

A 2022-es Oscar-gála sztárpárjai

Mila Kunis és Ashton Kutcher kettesben mentek az eseményre, ez igazi ritkaságnak számít, ugyanis a sztárpár nem sűrűn mutatkozik egymással a vörös szőnyegen, ráadásul ez volt az első közös Oscar-gálájuk. A színésznő Reba McEntire előadását harangozta be, de mielőtt ezt megtette volna, egy rövid beszédben állt ki Ukrajna mellett. Az ukrán származású sztárnak szívügye, hogy segítsen a menekülteken, és támogassa hazáját, eddig férjével több mint 35 millió dollárnyi adományt gyűjtöttek össze.

Kunis nagyon elegáns volt az este, a pink színű estélyijében olyan volt, akár egy görög istennő, nem csoda, hogy Ashton Kutcher büszkén pózolt mellette. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy ragyogtak a vörös szőnyegen a sztárpárok.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük