Adele káprázatos estélyiben gálázott: ilyen karcsú lett a dereka 45 kilós fogyása után
Adele volt a 2022-es Brit Awards legnagyobb nyertese.

Adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este 42. alkalommal rendezték meg Londonban a Brit Awardsot, ami Nagy-Britannia legfontosabb zenei díjátadó gálája. A 2022-es év sztárja egyértelműen Adele volt, aki három díjat is bezsebelt az este folyamán.

Adele a 2022-es Brit Awardson

Adele-lal az elmúlt években komoly változások történtek, 2019-ben sajnos tönkrement a házassága kisfia, Angelo édesapjával Simon Koneckivel, ezután bánatában sok idejét a konditeremben töltötte, és az étkezését is átalakította. Ennek köszönhetően 45 kilótól szabadult meg. Új életet kezdett az Amerikai Egyesült Államokban, Los Angelesben vásárolt magának ingatlant, mert bevallása szerint Londonban megfizethetetlen lakásárak vannak.

A zenéléshez is visszatért, 2021 novemberében jelent meg 30 című albuma, ami óriási sikert aratott. Bár az volt a terv, hogy az év elején Las Vegasban lép fel rendszeresen új turnéjával, ám végül lefújták a rendezvényeket. Egyelőre még nem jelentették be az új dátumokat, ettől függetlenül ez egy kisebb botrányt okozott az énekesnő számára, rengeteg bántást és kritikát kapott ezért az elmúlt hetekben.

A Brit Awards vörös szőnyegén viszont csak úgy ragyogott, nem látszódott rajta az elmúlt időszak okozta stressz. Egy gyönyörű és elegáns estélyiben vonult, ami szépen kiemelte karcsú alakját. A díjátadón ő maga is fellépett, nem mellesleg három alkalommal is a színpadra hívták, hogy átvegyen egy-egy elismerést. Övé lett a legjobb brit album, a legjobb brit dal és az év előadójának is megválasztották. Ezzel ő lett az este legnagyobb nyertese, mert rajta kívül senki más nem kapott ennyi díjat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Adele a 2022-es Brit Awardson.

Ezt is szeretjük