Rebel Wilson dögös miniruhában lépett a vörös szőnyegre: 35 kilós fogyása után mintha kicserélték volna
Rebel Wilson ilyen csinos volt az Ausztrál Filmművészeti és Televíziós Művészeti Akadémia díjátadóján.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson is részt vett a 2021-es Ausztrál Filmművészeti és Televíziós Művészeti Akadémia díjátadóján, azaz az AACTA Awardson. Az eseményt Sydney-ben rendezték meg, a 41 éves színésznő észbontóan dögösen jelent meg a vörös szőnyegen.

Rebel Wilson fantasztikusan néz ki 35 kilós fogyása után

A Tökéletes hang-filmek és a Csaló csajok imádott sztárja Hollywood ügyeletes duci színésznőjeként vált híressé, bevallása szerint karrierje elején azért fizettek neki többet a filmesek, hogy még kerekebb legyen, mire megkezdődik a forgatás. Egy idő után Wilson rájött, ez nem jó út, ezért az életmódváltás mellett tette le a voksát. Amikor A macskákat forgatta, már akkor fogyott pár kilót, de a 2020-as év hozta meg számára a nagy áttörést, amit szimplán az egészség évének kiáltott ki. Megfogadta, év végére 75 kiló lesz, végül sikerült a célját elérnie. Összesen 35 kilótól szabadult meg. A kitartásával sokakat inspirált akkoriban, közösségi oldalán számos pozitív üzenetet kapott rajongóitól.

Azóta már eltelt egy év, a 41 éves színésznő pedig tartja a súlyát, az étkezésre való odafigyelés és a rendszeres testmozgás napjainkban is az élete része, így nem lépett be nála a jojóeffektus. A díjátadó gálán is csak úgy ragyogott, egy nagyon dögös miniruhában lépett a vörös szőnyegre, amelyben mindenki megcsodálta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy átalakult Rebel Wilson a fogyása után.

Ezt is szeretjük