Anne Hathaway a csillogó, arany estélyiben mindenkit elvarázsolt: fotókon a színésznő legszebb ruhái
Összegyűjtöttük Anne Hathaway legszebb estélyi ruháit az elmúlt évekből.

anne-hathaway-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway korunk egyik legtehetségesebb színésznője, a 2001-es Neveletlen hercegnővel robbant a köztudatba, ezek után olyan alkotásokkal vált még sikeresebbé, mint a Túl a barátságon, Az ördög Pradát visel, A csajok háborúja, a Szerelem és más drogok vagy A nyomorultak. Utóbbiban nyújtott alakításáért még Oscar-díjat is kapott. Több mint húsz éve tartó pályafutása során nemcsak tehetségéről tett tanúbizonyságot, hanem kifinomult stílusérzékéről is.

Anne Hathaway stílusa

A színésznő nagyon nőies, bájos és kecses, így a divatházak is szívesen működnek közre vele, karrierje során olyan világmárkák ruháiban pózolhatott, mint a Prada, a Versace, a Calvin Klein vagy az Elie Saab. Bátran viseli a színeket, a piros az egyik személyes kedvence, az elmúlt években többször láthattuk ilyen árnyalatú estélyikben.

Szívesen felvesz visszafogottabb kreációkat, ám a merészebb dizájnerdarabokra sem mond nemet. Így tett 2020 elején, amikor a SAG Awardson vett részt. Egy dekoltázst hangsúlyozó, csillogó, arany estélyiben vonult a vörös szőnyegen. Egyértelmű, hogy magára vonzotta a tekinteteket.

Képes összeállításunkban megnézheted Anne Hathaway legszebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük