A 48 éves Tyra Banks fürdőruhában mutatta meg telt idomait: büszkén vállalja pluszkilóit
Tyra Banks büszkén vállalja formás alakját.

tyra-banks-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években számos modell vált egy csapásra világsztárrá, közéjük tartozott Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer vagy éppen Tyra Banks. Utóbbi 15 évesen csöppent bele a modellkedés világába, először az Egyesült Államokban modellkedett, majd a divat fővárosába, Milánóba költözött, hogy ott folytassa karrierjét, a '90-es évek egyik legfelkapottabb modelljeként olyan divatcégek kifutóin lejtett végig, mint a Chanel, az Yves Saint Laurent, a Dior, a Fendi, a Valentino, a Givenchy vagy éppen az Armani. 

A modellkedés mellett kipróbálta a színészkedést, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Sakáltanya vagy a Hát nem baba!, az America's Next Top Model című reality show megálmodója volt, a 24 évadot megélt műsor 2003-tól 2018-ig futott. 2020 óta ő a Dancing With The Stars amerikai változatának műsorvezetője. 2021 nyarán még egy fagyizót is nyitott, ugyanis ez volt az az édesség, amiről akkor sem tudott lemondani, amikor rengeteg modellmunkája volt.

Tyra Banks fürdőruhában mutatta meg nőies alakját

A '90-es években elvárták tőle, hogy nádszálvékony maradjon, manapság azonban telt idomokkal hódít. 2020-ban a Harper's Bazaar videójában mondta el, hogy egy év alatt 11-13 kilót hízott, de nem zavarja őt ez egyáltalán. A képeiből csak úgy árad a magabiztosság, látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, és ő a bizonyíték arra, nem csak akkor lehet valaki csinos és szép, ha XS-es méretű ruhákat hord. A 48. születésnapja alkalmából friss, fürdőruhás képeket töltött fel magáról, amelyeken fantasztikusan néz ki.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tyra Banks.

Ezt is szeretjük