Nicole Scherzinger rövid hajjal: nagyon nőiesen fest így a Pussycat Dolls énekesnője
Egyelőre nem derült ki, hogy Nicole Scherzinger tényleg levágatta a haját, vagy csak parókát viselt.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Nicole Scherzinger befutott a Pussycat Dolls lánycsapat énekesnőjeként a 2000-es években, az egész világ hosszú, ébenfekete loknikkal ismerte meg őt.

Az énekesnőnek védjegyévé vált gyönyörű haja, nem sokat kísérletezett vele, egy időben frufrut vágatott magának, később azt lenövesztette, közösségi oldalán egy új videójában félhosszú bobfrizurával látható.

Nicole Scherzinger így néz ki rövidebb hajjal

A világsztárokat egy-egy fotózás vagy nyilvános szereplés előtt a legprofibbak veszik kezelésbe. Ha címlapos szereplés van, előfordul, hogy extrémebb külsőt kreálnak nekik, akár még a frizurájuk is teljesen eltérhet a megszokottól. Scherzinger legutóbb Dimitris Giannetos fodrásszal dolgozott együtt, aki a közösségi oldalán meg is osztotta a végeredményt. Egy félhosszú bobfrizurája lett az énekesnőnek, ami egy vagány külsőt kölcsönöz neki. Az nem derült ki a posztból, hogy a szakember le is vágta-e a haját, vagy csak egy parókát tett az énekesnő fejére, aminek a tincseit végül belőtte. Mindenesetre nagyon jó lett szerintünk.

nicole-új-haja
Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger Instagram/Dimitris Giannetos

A férfi Scherzingeren kívül olyan hírességekkel dolgozott eddig, mint Cindy Crawford, Megan Fox, Camilla Cabello vagy Vanessa Hudgens, így vérbeli profinak számít a szakmájában.

Scherzinger az Instagram-oldalán egy rövid videón mutatta meg átalakulását, hozzá ezt a képaláírást írta: "Ez a jel, hogy próbálj ki egy új hajstílust". Sokan dicsérték, hogy mennyire gyönyörű így is, de többen nem tudták eldönteni, hogy levágatta tényleg a haját, vagy csak paróka van rajta. Persze voltak olyan kommentelők is, akik szerint egyértelmű, hogy az énekesnő nem mert megválni hosszú tincseitől.

"Ez a paróka olyan aranyos, és annyira illik hozzád." "Teneked szó szerint mindenféle frizura jól áll." "Én is szívesen hordanék parókát, ha nem lennék annyira izzadós" - fogalmazták.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen Nicole Scherzinger.

Ezt is szeretjük