Bruce Willis és Demi Moore lánya falatnyi fehérneműben pózolt: a 33 éves Rumer ilyen karcsú
Rumer Willis megmutatta csodás alakját.

rumer-willis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer óriási fejlődésen esett át az elmúlt évtizedekben. Nem volt egyszerű híres szülők gyermekeként, amikor kamasz lett, és egyre nőiesebbé vált a teste, sokan kritizálták az alakja miatt, a bántások miatt gyűlölte az alakját, sokáig arra törekedett, hogy se feneke, se mellei ne legyenek, minél kisebbé akart válni, derült ki a 2015-ös Glamour magazinnak adott interjújából. Szerencsére mára kibékült önmagával, ez jól látszik friss fotóin is.

Rumer Willis fehérneműs fotókon

2015-ben ő lett a nyertes a Dancing With The Stars 20. évadában az Egyesült Államokban, amikor felkérték a műsorba versenyzőnek, tudatosabban odafigyelt az étkezésére, és az edzés szerelmese lett. Nem szereti a monoton dolgokat, így például a futás sem a kedvence, a műsornak köszönhetően a táncot nagyon megszerette. Az odafigyelés meglátszott az alakján is, ami sportosabb és tónusosabb lett.

- Nem igazán eszek tejterméket, gluténtartalmú ételeket, és vörös húst sem. Félig-meddig ez az oka annak, hogy úgy nézek ki, ahogy - fogalmazta 2015-ben a People magazinnak, hozzátéve, hogy édesszájú, a gumicukor a kedvenc édessége, és emellett a sült krumpliról sem tud lemondani, így megenged magának egy kis bűnözést.

Az elmúlt években megőrizte bomba formáját, amit olykor Instagram-oldalán is bátran megmutat. Az elmúlt napokban több fehérneműs képpel lepte meg rajongóit közösségi oldalán. Sok kommentelő megjegyezte, hogy mennyire gyönyörű nő, és milyen szép az alakja.

Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fehérneműs fotóit.

Ezt is szeretjük