Az 51 éves Naomi Campbell kislánya tüneményes baba: a 9 hónapos picivel a Vogue címlapján pózoltak
Naomi Campbell kislánya májusban lesz egyéves.

naomi-campbell-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Campbell, a '90-es és 2000-es évek szupermodellje tavaly májusban jelentette be Instagram-oldalán, hogy édesanya lett. 

Akkor a posztjából nem derült ki, hogy adoptált, természetes úton vagy béranya segítségével hozta világra a picit, akivel először szerepelt együtt a címlapon. A Vogue magazin kedvéért vállalta be a modell a fotózást.

Naomi Campbell először mutatta meg a gyerekét

Az 51 éves Campbell kislányával együtt pózolt, a kilenchónapos csöppség nagyon édes baba, a nevét a mai napig nem árulta el, valószínűleg azért sem, hogy ezzel is védje őt. Arra is figyelt a fotózás során, hogy csak oldalról legyen látható a lánya arca.

A lapnak adott interjújában megerősítette, hogy a gyerekét nem fogadta örökbe.

- Nem adoptáltam, ő az én gyermekem - zárta rövidre, azt azonban nem árulta el, hogy természetes úton hozta a világra, vagy béranya segítségét kérte.

Azt ígérte, a gyermeke érkezésével kapcsolatos részleteket életrajzi könyvében fedi fel, amelynek írását csak most kezdi el, így rajongóinak még várniuk kell, hogy kiderüljön a teljes igazság. A modellről csak kevés barátja tudta, hogy anyaságra készül.

- Egy kezemen meg tudom számolni, hány ember tudott arról, hogy lesz egy lányom, de ő a legnagyobb áldás, amit valaha el tudtam volna képzelni. Életem legjobb döntése volt.

Mindig tisztában volt azzal, hogy előbb vagy utóbb anyává válik. A lánya az első jelenleg az életében, mindent érte csinál. Az anyaságban azt is élvezi, hogy újra gyerekké válhat.

- A legnagyobb öröm, amit el tudtam valaha is képzelni. Szerencsésnek érzem magam, hogy van egy lányom. Újra átélem a mondókákat, játszom, és felfedezem, mennyi nagyszerű új játék létezik a világon! És azok a játékbabák! Olyan dolgokat tapasztalok, amelyekről álmodni sem tudtam.

Megkérdezték tőle azt is, a jövőben tervez még egy gyereket, erre az volt a válasza, hogy miért is ne.

Kate Hudson kislánya, Rani

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Kate Hudson lánya, Rani. A kislány híres nagymamáját, Goldie Hawnt kenyérre keni.

Ezt is szeretjük