Nicole Kidmant rövid, barna hajjal képtelenség felismerni: egy szerep kedvéért alakult át
Nicole Kidman legújabb filmjében a világhírű komika, Lucille Ball bőrébe bújik.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki április 28-án a kaliforniai Long Beach utcáit járta, könnyedén szembetalálhatta magát Nicole Kidmannel. Ám a nem megszokott külső biztosan sokakat megtévesztett, a rövid, barna parókát viselő sztár mellett valószínűleg jó páran sétáltak el anélkül, hogy felismerték volna.

Az 53 éves filmcsillagot legújabb filmjének forgatási szünetében kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós, a képeken pedig tényleg alig lehet ráismerni. 

Nicole Kidman felismerhetetlen rövid, barna hajjal

A Being the Ricardos című életrajzi dráma kedvéért kellett ennyire drasztikusan átalakulnia, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint a világhírű komika, Lucille Ball. A néhai színésznő igazi ikonnak számít a tengerentúlon. Az ’50-es évek egyik legünnepeltebb híressége volt, milliók imádták az I Love Lucy című szituációs komédiában. A poszt jobb oldalán található nyílra kattintva nézheted meg az összes képet.

Bár a legújabb róla készült felvételek alapján tagadhatatlanul megidézi Ball szellemét, a rajongók közt év elején valóságos lázadás tört ki annak hallatán, hogy az alkotók épp rá osztották a díva karakterét. Sokak szerint az arcvonásaik egy cseppet sem hasonlítanak.

nicole-kidman-lucille-ball
Fotó: Getty Images Hungary

A twitterezők sokkal szívesebben látták volna Debra Messing színésznőt a szerepben, akit a magyar közönség leginkább a Will és Grace című sorozatból ismerhet.

„Véleményem szerint Nicole Kidman fantasztikus színésznő, de Debra Messing lenne a tökéletes választás Lucille Ball megformálására”

„Egyetértek. Szeretem Kidmant, de nincs benne semmi komikusi véna. Nem fogja tudni eljátszani a szerepet. Debra Messing konkrétan arra született, hogy ő legyen Lucille Ball!” - öntötték szavakba véleményüket a hozzászólók.

debra messing
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

Maga Messing is beszállt az üzenetváltásba, az oldalán elárulta, hogy szívesen elvállalta volna a szerepet, azonban az alkotók fel sem keresték. Végül Lucille Ball lánya vetett véget az internetes vitának, aki a védelmébe vette Kidmant. Az Instagramon elárulta, szerinte sokan félreértették, miről fog szólni az alkotás. Az ausztrál szépségnek nem az édesanyja által alakított, jól ismert figurát kell majd megjelenítenie, a film arra a drámaian alakult szerelmi szálra fog koncentrálni, ami Ball és a sorozat másik csillaga, Desi Arnaz között volt.

„Bár a történetben lesznek humoros elemek, inkább azt fogjuk bemutatni, hogy ez a két ember, hogyan talált egymásra a forgatás során, majd mi romlott el közöttük. Higgyétek el, nem fogtok csalódni benne” - fogalmazott Lucie Arnaz.

Az Aaron Sorkin rendezésében készülő produkció felvételei már javában zajlanak. Nicole Kidman mellett pedig olyan elismert színészek tűnnek majd fel benne, mint J.K. Simmons vagy Javier Bardem.

Sztárok nagy átalakulásai

Manapság nagyon népszerűek lettek Hollywoodban az olyan filmek, amelyek a filmtörténet vagy a zeneipar egy-egy ikonikus alakjának életét tárják a nézők elé. Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik egy-egy ilyen jellegű alkotás kedvéért szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük