Renée Zellweger döbbenetesen hasonlít Judy Garlandra új filmjében - Fotón mutatjuk látványos átalakulását
Renée Zellweger eggyé vált szerepével, a legapróbb részletekig visszaadja Judy Garland karakterét.

renée
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság nagyon népszerűek lettek Hollywoodban az olyan filmek, amelyek a filmtörténet vagy a zeneipar egy-egy ikonikus alakjának életét tárják a nézők elé. Január 9-én mutatták be a hazai mozikban a Judy című életrajzi drámát, amelyben szintén egy legenda elevenedik meg a filmvásznon, Renée Zellweger megszemélyesítésében Judy Garlandot láthatjuk.

Az ötvenéves sztár szinte teljesen eggyé vált a szereppel, külseje a megszólalásig hasonlított Judy Garlandéra, Jeremy Woodhead, a film smink- és fodrászmestere a legapróbb részletekig kidolgozta megjelenését. A forgatás során a színésznő természetes szemöldökét leragasztották, majd újrarajzolták, illetve végig speciális kontaktlencsét kellett viselnie, melynek az volt a különlegessége, hogy megnagyította szemei íriszét, ezzel érték el, hogy a lehető legpontosabban visszaadják az Óz, a csodák csodája című film főszereplőjének ártatlan tekintetét. 

Renée Zellweger szinte azonosult Judy Garlanddal

Nemcsak a megjelenése volt kifogástalan, játékával is képes volt visszahozni a legendás színésznő varázsát a mimikájától a gesztusain át egészen énekhangjáig. Mindent rendkívül hitelesen formált meg, rengeteg kutatómunkát végzett, régi videók alapján gyakorolta be, hogyan tud éppolyan mély hangtónusban énekelni, mint elődje.

Lehengerlő alakítását a szakma is megjutalmazta, a Golden Globe-díj-átadó gálán ő vihette haza a legjobb színésznőnek járó aranyglóbuszt, és egyúttal egy Oscar-díj-jelölést is bezsebelt már alakításáért, amelyet a rajongók szerint szinte biztos, hogy díjra is vált majd. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük