Az 50 éves Renée Zellweger nádszálkarcsú legfrissebb fotóin – A Bridget Jones sztárja bomba formában van

Renée Zellweger szebb, mint valaha. Testre feszülős ruhában mutatta meg hibátlan alakját.

renée-zellweger
beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger súlyával rengeteget foglalkozott a sajtó a Bridget Jones bombasikere után, először a plusz kilóiról cikkeztek, amiket szerepe miatt szedett fel, utána pedig, mikor ledobta magáról a felesleget, arról írtak a lapok, hogy átesett a ló túloldalára, és már betegesen vékony. Mára úgy tűnik, megtalálta az arany középutat, remekül néz ki a színésznő.

Renée Zellweger számtalanszor változtatott már a külsején egy-egy szerep kedvéért. Igazi átváltozóművésznek is mondható, a Chicago című musicalre például 14 kilót fogyott alig pár hónap alatt, hogy alakja passzoljon filmbéli karakteréhez.

Renée Zellweger ismét egy szerep miatt kezdett diétába

A szőke sztár legutóbbi képein szemmel láthatóan jó formában van. Legutóbb november 3-án a Hollywood Film Awards díjátadón kapták lencsevégre, ahol egy teljesen testre feszülős fekete ruhát viselt, megmutatva karcsú alakját.

Most is egy szerep miatt lendült formába, hiszen Judy Garlandot alakította az Óz, a csodák csodája színésznőjének életrajzi filmjében. Teljes mértékben tudott azonosulni a szereppel, hiszen sok közös pontot vélt felfedezni a színészlegenda és saját élete közt, például Judy Garland is küzdött súlyproblémákkal.

renée zellweger judy
Fotó: Graham Denholm / Getty Images Hungary

Az 50 éves színésznő a zóna-étrendet választotta ahhoz, hogy elérje kívánt alakját. A diéta lényege, hogy az ételek tápanyagtartalmára koncentrál. Szigorúan kimondja, egy adott étkezésnél mennyi zsírt, szénhidrátot és fehérjét vihet be a módszer követője.

Valószínűleg sok filmes díjátadó eseményen feltűnik a közeljövőben, ugyanis alakítása a kritikusok tetszését is elnyerte, azt rebesgetik, jó eséllyel pályázhat a Golden Globe-, de akár az Oscar-díjra is.

Sztárok, akik sokat híztak egy szerep kedvéért

Renée Zellweger a Bridget Jones sikeréért kétszer is hízókúrába fogott. Mindkét rész miatt 15 kilót hízott, az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. Fotókon még több sztár, akik meghíztak karakterükért.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük