Renée Zellweger 6 évig nem állt kamera elé - Ezért tűnt el a nyilvánosság elől

A színésznő ismét nyíltan beszélt a pihenőjéről.

Renée Zellweger 6 év szünet oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger karrierje csúcsán, 2010-ben váratlanul eltűnt Hollywoodból, és 2016-ig egyetlen filmben sem láthattuk. Számos pletyka kapott szárnyra akkoriban a kényszerpihenője okát illetően: voltak, akik alkohol- és drogfüggőségre gyanakodtak, míg mások titkos terhességről pusmogtak, a legtöbben azonban az elrontott plasztikájára fogták a hosszúra nyúlt szabadságot.

Elege lett Hollywoodból

Mint korábban már kiderült, az Oscar-díjas sztár depresszióval küzdött, és elege lett a hollywoodi csillogásból. A Herald Sun magazinnak mesélt arról, hogy mennyire vágyott a normális életre - ami sajnos világsztárként esélytelen volt számára.

- Szerettem volna normális emberként élni, átlagos dolgokat csinálni. Csak be akartam menni egy kávézóba, és rendelni valamit, teljes átlagos nőként. Judy Garland szerepébe mindent beleadtam, hiszen hamar rájöttem, hogy ugyanazokkal a problémákkal küzdöttünk világéletünkben. Csak normális életre vágytunk, de mindketten rossz emberek véleményére alapoztuk a döntéseinket, akik nem törődtek velünk igazán. Korábban szomorú voltam, és borúsnak láttam a jövőt, ezért kellett eltűnnöm kicsit - nyilatkozta a vasárnap a lapnak.

Korábban már beszélt a kényszerpihenőjéről - akkor a Red magazinban fejtette ki, miért nem állt kamera elé hat hosszú évig.

- Megfogadtam néhány rossz tanácsot, és hoztam pár rossz döntést. Nagyon nehéz perióduson mentem át, sötétnek éreztem a jövőt, szörnyen éreztem magam, folyton szomorú voltam. Ennek ellenére nem érzem elvesztegetettnek ezt az időt, szükségem volt arra, hogy kiszálljak a mókuskerékből, és változtassak az életemen, a viselkedésemen, és megértsem a döntéseim következményeit. Nagyon hálás vagyok ezért az időért és a leckéért az élettől.

Azért tűntem el egy időre, mert nem törődtem magammal. Úgy is néztem ki, mint egy olyan nő, aki nem törődik magával. Úgy is éreztem magam, mint aki nem törődik magával. Unatkoztam, saját magamat is untam. Eljutottam arra a pontra, amikor úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből, és képes lettem volna arra, hogy magamat tanulmányozzam forgatás közben.

Saját magamat néztem, és forgattam a szemeim. "Jaj, fogd már be a szád!", "Jaj, már megint EZT csinálod?" - mondogattam a képzelt önmagamnak. Szóval úgy döntöttem, hogy ideje pihennem kicsit. Aztán pedig változtatni. Valami izgalmasabbat, valami mást csinálni - mondta augusztusban.

Cameron Diaz is eltűnt a reflektorfényből

Évek óta nem láthattuk A maszk csinos színésznőjét - Cameron Diaz ezért állt le a filmezéssel.

Ezért tűnt el Cameron Diaz a reflektorfényből - Meglepő az oka

A színésznőt évek óta nem láthattuk.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük