Nicole Kidman és férje úgy turbékolnak, mint a friss házasok - 14 éve töretlen a szerelmük
Kapcsolatuk igazi love story, pont akkor toppantak be egymás életébe, amikor a legnagyobb szükség volt rá.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A házasság kemény munka, akkor pedig különösen, ha mindennapjaidat a reflektorfényben éled. Nicole Kidman és férje, Keith Urban már 14 éve tudja a receptet arra, hogy tartsák égve kapcsolatuk tüzét.

Nicole Kidman és férje, Keith Urban

2005 januárjában találkoztak egy Los Angeles-i gálán. Első blikkre úgy tűnt, hogy nem lesz köztük semmi, ugyanis a színésznő azt hitte, hogy egyáltalán nem jön be a countrysztárnak, hiszen az rá sem hederített. Utólag kiderült, hogy nagyon is észrevette, csak egyszerűen nem mert odamenni az akkor már szupersztárnak számító szépséghez.

Végül az énekes mégis felkereste őt, és pár hónappal később már egy párként mutatkoztak a nyilvánosság előtt. A Hatalmas kis hazugságok sztárja a 2015-ös Nők a Világban csúcstalálkozón beszélt arról, hogy férje nem is toppanhatott volna be jobbkor az életébe, mert miután elvált Tom Cruise-tól, rettenetesen magányosnak érezte magát, és csak a munkájának élt.

Keith Urban is feleségének köszönheti, hogy talpra állt. Egy évvel azután, hogy 2005-ben kimondták a boldogító igent, a férfin felülkerekedtek démonai, így be is jelentkezett egy elvonóra, hogy leküzdje drogfüggőségét. A színésznő végig kitartott mellette, amiért a zenész a mai napig hálás neki.

A pár azóta is hihetetlen harmóniában él nashville-i birtokukon. Két kislányt nevelnek, Sunday Rose 11 éves, húga, Faith pedig nyolc éve született. 

Képeken mutatjuk, hogy milyen gyönyörű párt alkot Nicole Kidman és férje, Keith Urban.

Ezt is szeretjük