Pierce Brosnan feleségéről fürdőruhás fotók készültek - Így kapták le a sztárpárt Hawaiin
Pierce Brosnant és feleségét strandolás közben fotózták le.

pierce brosnan és felesége cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik egy melegebb helyen próbálják átvészelni a koronavírus-járványt. Közéjük tartozik Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Brosnan is.

A sztárpárt a hétvégén Hawaii egyik strandjánál fotózták le, ahol kettesben pihentek.

Pierce Brosnan és felesége Hawaiin strandoltak

A 66 éves sztárról és 56 esztendős feleségéről több fotót is készített a strandon egy lesifotós. Ezen a képen Brosnan a napozóágyon pihent, míg Keely a napon állt.

Az asszony egy fekete fürdőruhában strandolt, telt idomaiért a mai napig bolondul a James Bond legendás sztárja. Sajnos sokan támadták őt duci alakja miatt az elmúlt években, azonban Keely mindig is fittyet hányt a negatív kommentekre.

Az egyik legkitartóbb sztárpárnak mondhatják magukat Hollywoodban, 1993-ban szerettek egymásba, 2001-ben házasodtak össze. Két gyermekük született, Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot.

- Imádom a vitalitását és azt, hogy mennyire szenvedélyes nő. Amikor Keely rám néz, egyből ellágyulok. Bárhova is megyek a világon, mindig hiányzik nekem - vallotta be a The Sunnak 2018-ban a színész.

Fiuk, Dylan 2019-ben a HollywoodLife-nak adott szülei kapcsolatáról exkluzív interjút.

- Szerintem nagyon tisztelik és megértik egymást. Mindig alkalmazkodnak egymás munkabeosztásához. Ha bármelyiküknek kell egy kis tér vagy pár magányos óra, akkor ezt is megértik, és nem zavarják egymást - vallotta be Dylan, aki szerint ez a jó dinamika lehet szülei házasságának a titka.

Ilyen szépek voltak az idei Golden Globe-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Pierce Brosnan és Keely az idei Golden Globe-gálán.

Ezt is szeretjük