Pierce Brosnan feleségéről fürdőruhás fotók készültek - Így kapták le a sztárpárt Hawaiin

Pierce Brosnant és feleségét strandolás közben fotózták le.

Pierce Brosnan felesége fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik egy melegebb helyen próbálják átvészelni a koronavírus-járványt. Közéjük tartozik Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Brosnan is.

A sztárpárt a hétvégén Hawaii egyik strandjánál fotózták le, ahol kettesben pihentek.

Pierce Brosnan és felesége Hawaiin strandoltak

A 66 éves sztárról és 56 esztendős feleségéről több fotót is készített a strandon egy lesifotós. Ezen a képen Brosnan a napozóágyon pihent, míg Keely a napon állt.

Az asszony egy fekete fürdőruhában strandolt, telt idomaiért a mai napig bolondul a James Bond legendás sztárja. Sajnos sokan támadták őt duci alakja miatt az elmúlt években, azonban Keely mindig is fittyet hányt a negatív kommentekre.

Az egyik legkitartóbb sztárpárnak mondhatják magukat Hollywoodban, 1993-ban szerettek egymásba, 2001-ben házasodtak össze. Két gyermekük született, Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot.

- Imádom a vitalitását és azt, hogy mennyire szenvedélyes nő. Amikor Keely rám néz, egyből ellágyulok. Bárhova is megyek a világon, mindig hiányzik nekem - vallotta be a The Sunnak 2018-ban a színész.

Fiuk, Dylan 2019-ben a HollywoodLife-nak adott szülei kapcsolatáról exkluzív interjút.

- Szerintem nagyon tisztelik és megértik egymást. Mindig alkalmazkodnak egymás munkabeosztásához. Ha bármelyiküknek kell egy kis tér vagy pár magányos óra, akkor ezt is megértik, és nem zavarják egymást - vallotta be Dylan, aki szerint ez a jó dinamika lehet szülei házasságának a titka.

Ilyen szépek voltak az idei Golden Globe-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Pierce Brosnan és Keely az idei Golden Globe-gálán.

Pierce Brosnan fülig szerelmes duci feleségébe - Ők voltak a Golden Globe legcukibb sztárpárja

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük