Nicole Kidman ritkán látott lányaival gálázott: friss fotón Sunday és Faith
Nicole Kidman megmutatta lányait az idei Golden Globe-gálán.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei Golden Globe-díjátadó rendhagyó módon zajlott a tavalyi évekhez képest, ugyanis a koronavírus-világjárványra való tekintettel a jelöltek a saját otthonukban hallgathatták végig az eredményhirdetést.

Több híresség hiába otthon tartózkodott, még így is kitettek magukért maximálisan, Nicole Kidman például egy káprázatos Louis Vuitton estélyiben mutatkozott, férje, Keith Urban szmokingban támogatta, sőt még a lányaik is csatlakoztak hozzájuk.

Nicole Kidman a lányaival és férjével gálázott

A sztárpár ausztrál otthonukban izgulhatta végig az egész díjátadót, ugyanis Kidmant a Tudhattad volna című televíziós minisorozatban nyújtott alakításáért jelölték az aranyszobrocskára. Csatlakoztak hozzájuk kislányaik is, középen a tízéves Faith, a fotó jobb szélén a 12 éves Sunday látható.

Csak ritkán posztolnak a közösségi oldalaikon a lányokról, ha ezt meg is teszik, akkor gondoskodnak arról, hogy az arcuk ne látszódjon, ezért is örülhettek a sztár rajongói, akik végre láthatták egy kis időre őket. Mind a két lánynak ugyanolyan igézően kék a szeme, mint a szüleiknek.

A rajongók kiszúrhatták a gyerekeket egy pillanatra a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban is, amelyben iskolásokat alakítottak, sőt a Tudhattad volna című szériában is feltűntek. Van rá esély, hogy a lányok egy nap a szüleik nyomdokaiba lépnek, hiszen Keith Urban népszerű countryénekes, így a zene egész kicsi koruktól kezdve az életük részévé vált, édesanyjuknak köszönhetően pedig belecsöppentek már több alkalommal is a filmezésbe.

GettyImages-1304641241
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

A színésznő 2020 őszén a Glamournak vallott arról, hogy az életében volt egy időszak, amikor nagyon egyedül érezte magát, végül 2005-ben összesodorta az élet Keith Urbannal, akivel 2006-ban házasodtak össze. A nehéz, magányos napok megtanították arra, hogy hálát érezzen mindennap a férjéért és a lányaiért.

- Azt mondják, a magányosság egy csendes gyilkos. Annyi fájdalmat és magányos pillanatokat okoz, én már csak tudom, mert én is éreztem így, és nagyon nehéz volt ezt megemésztenem. Nézz körül, mennyi idős és fiatal ember most is magányos, ebben a nehéz időszakban! Már meg sem ölelhetjük egymást. A magány is egy járvánnyá vált. Úgyhogy nagyon szerencsés vagyok, hogy itt van mellettem a férjem, a családom - fogalmazta.

Elmondta, imádja a gyerekeket, ezért igyekszik minél több időt tölteni velük. Édesanyaként nagyon sajnálja a lányait, ugyanis a koronavírus miatt kevesebbszer láthatják a barátaikat, emellett online tanulnak otthon. Szerinte ez a távolságtartás az ő korosztályuknak nem tesz jót, hiszen még abban a korban vannak, amikor fejlődnek a szociális készségeik. 

A 2021-es Golden Globe-gála sztárpárjai

Képes összeállításunkban megnézheted az idei Golden Globe-gála sztárpárjait.

Ezt is szeretjük