Reese Witherspoon fia olyan, mint a mesebeli herceg: Deacon 17 évesen a lányok kedvence

Deacon 2003 októberében látta meg a napvilágot.

reese-witherspoon

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A világsajtó egyik kedvenc témája Reese Witherspoonnal kapcsolatban, hogy lánya, Ava mennyire hasonlít rá, valamint milyen szép nővé érett. Az anya-lánya páros valóban olyanok, akár az ikrek, ám nem ő az egyetlen gyermekei közül, aki örökölte szép vonásait. Idősebbik fiára is igaz, hogy az alma nem esett messze a fájától.

Deacon a színésznő és Ryan Phillippe házasságából született 2003. október 23-án. Ha akarná, sem tagadhatná le, hogy hollywoodi csillagok a szülei, hiszen megjelenése ötvözi édesapja sármját anyja bájos kisugárzásával, ez az elegy pedig megalkotja az igazi mesebeli herceg külsőt.

Reese Witherspoon 17 éves fia

Egy cseppet sem meglepő, hogy már most ostromolják a lányok. Minden egyes fotója alatt ódákat zengnek arról, milyen jóképű - egyesek szerint kiköpött édesapja, másokat a fiatal Heath Ledgerre emlékeztet. Ám a róla epekedő hölgyeknek csalódniuk kell, Deacon szíve már foglalt: ugyan nem sokszor mutatja meg kedvesét a követőinek, a szintén 17 éves Marine-nel minimum egy éve együtt vannak.

Habár minden adott lenne, hogy kövesse a családi példát, és ő is a filmkészítésben találja meg hivatását, egyelőre esze ágában sincs a színészettel foglalkozni, azonban egy cseppet sem idegenkedik a show-biznisztől. A zene felé húz a szíve, és már el is kezdte építeni zeneszerzői és énekesi karrierjét.

- A kocsiban szólt a rádió, hallgattam a zenét, és valami akkor szöget ütött a fejembe. Rájöttem, hogy a zene megalkotása mennyivel többet jelent, mint mondjuk vokálozni valakinek, maga az alkotás sokkal többet ad. Meg is kérdeztem egyből édesapámat, hogy működik ez a szakma, ő elmondta, amit tudott, én pedig aznap elkezdtem YouTube-videókat nézni a zeneszerzésről - mesélte az Interview magazinnak.

Négyévnyi gyakorlás és tanulás után sikerült felhívnia magára az egyik kedvenc producere, Kygo figyelmét, aki elindította az úton. Együtt a piacra dobták debütáló dalát, a Long Run előkelő helyen végzett a slágerlistákon 2020-ban.

Reese Witherspoon lánya

Ha anya-lánya hasonmásverseny indulna Hollywoodban, Reese Witherspoon és húszéves lánya, Ava egészen biztosan előkelő helyen végeznének, szinte tükörképei egymásnak. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett a szőke kislányból.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük