Sharon Stone cuki kisfiából szőke szívtipró lett - Roanért bolondulnak a csajok

Sharon Stone legidősebb fia, Roan nagyon fotogén alkat.

Sharon Stone fia 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sharon Stone három gyermek édesanyja, első fiát volt férjével, Phil Bronsteinnel adoptálta. Roan Joseph Bronstein 2000 májusában látta meg a napvilágot. Miután a színésznő elvált producer férjétől, két másik fiút fogadott örökbe, Laird Vonne Stone 2005 májusában, Quinn Kelly Stone 2006 júniusában született. Gyermekei közül a legidősebbik piszkosul sármos lett.

Ilyen sármos Sharon Stone legidősebb fia

A 62 éves sztár Instagram-oldalára töltött fel friss fotókat legidősebb gyermekéről, a felvételek egy fotózáson készültek róla. A képekhez az alábbi szöveget írta: "nem is lehetnék ennél büszkébb a fiunkra, Roan Bronstein Stone-ra!".

Rajongói is dicsérték, mennyire jóképű gyermeke van: "a fiatalkori Christian Slaterre emlékeztet engem", "egy kicsit úgy fest, mint a fiatal Clint Eastwood, nagyon helyes", "olyan szép, mint az édesanyja", "nagyon dögös pasi lett belőle" - írták a dicsérő szavakat a kommentelők.

Az biztos, hogy Roanért bolondulnak a csajok, szőke hajával és kék szemeivel valószínűleg gyorsan leveszi az ember lányát a lábáról. Képes összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotókat Sharon Stone legidősebb fiáról, Roanről.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük