Sharon Stone cuki kisfiából szőke szívtipró lett - Roanért bolondulnak a csajok
Sharon Stone legidősebb fia, Roan nagyon fotogén alkat.

sharon stone fia cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone három gyermek édesanyja, első fiát volt férjével, Phil Bronsteinnel adoptálta. Roan Joseph Bronstein 2000 májusában látta meg a napvilágot. Miután a színésznő elvált producer férjétől, két másik fiút fogadott örökbe, Laird Vonne Stone 2005 májusában, Quinn Kelly Stone 2006 júniusában született. Gyermekei közül a legidősebbik piszkosul sármos lett.

Ilyen sármos Sharon Stone legidősebb fia

A 62 éves sztár Instagram-oldalára töltött fel friss fotókat legidősebb gyermekéről, a felvételek egy fotózáson készültek róla. A képekhez az alábbi szöveget írta: "nem is lehetnék ennél büszkébb a fiunkra, Roan Bronstein Stone-ra!".

Rajongói is dicsérték, mennyire jóképű gyermeke van: "a fiatalkori Christian Slaterre emlékeztet engem", "egy kicsit úgy fest, mint a fiatal Clint Eastwood, nagyon helyes", "olyan szép, mint az édesanyja", "nagyon dögös pasi lett belőle" - írták a dicsérő szavakat a kommentelők.

Az biztos, hogy Roanért bolondulnak a csajok, szőke hajával és kék szemeivel valószínűleg gyorsan leveszi az ember lányát a lábáról. Képes összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotókat Sharon Stone legidősebb fiáról, Roanről.

Ezt is szeretjük