Andrea Bocelli kisebbik fia szívdöglesztő pasi lett - Matteo énekes, mint az apja
Matteóért döglenek a csajok Instagramon, igazi olasz sármőr lett.

andrea-bocelli
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocellit a világ leghíresebb tenoristájaként tartják számon, mióta Luciano Pavarotti ajánlásával európai körútra ment, hogy angyali hangjával belopja magát az emberek szívébe. Az elmúlt évtizedekben megannyi világsztárral dolgozott. Céline Dion, Dua Lipa és Ed Sheeran is közreműködött albumjain, de mégis a legemlékezetesebb duettet fiával, Matteóval énekelte.

A 23 éves srác nem csak zenei érzékével, de külsejével is hódít. Az Instagram-képei alatti kommentekben ostromolják a női rajongók, igéző barna tekintetével mindenkit levesz a lábáról.

Andrea Bocelli fia igazi szívtipró lett

Örökölte édesapja tehetségét, őt is hihetetlenül tiszta hanggal áldotta meg az élet. 2018-ban debütált a zeneiparban, mikor együtt kápráztatták el a világot a Fall on Me című balladával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

By Mark Seliger

Matteo Bocelli (@matteobocelli) által megosztott bejegyzés,

A dal az apa-fiú kapcsolat szépségeit dolgozza fel, melankolikus hangzásával és a magával ragadó előadásmóddal könnyen csal könnyeket a nézők szemébe. 

Matteo tehetségére érdekes módon nem apja figyelt fel első körben, édesanyja fedezte fel, hogy kisfiuk milyen lenyűgöző énekhanggal rendelkezik. Erről az olasz sztár 2018-ban nyilatkozott a This Morning című angol műsorban.

- Mivel csak a zongoránál tevékenykedett, így azt hitte, hogy ő csak ahhoz ért. Aztán egy nap az édesanyja kérdezte meg tőlem, hogy hallottam-e már énekelni Matteót, mire rávágtam, hogy nem. Erre azt felelte, hogy mindenképpen hallgassam meg, mert nagyon ügyes - árulta el a tévéműsorban.

Tom Cruise és Nicole Kidman 25 éves fia

Tom Cruise és Nicole Kidman még a '90-es években adoptáltak két gyermeket, Connort és Isabellát. A gyerekek azóta már felnőttek, azonban nem lehet róluk sokat tudni. Isabella szinte teljesen elszigetelte magát a nyilvánosság elől, illetve közösségi oldala sincs, azonban öccse rendszeresen posztol Instagram-oldalára. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Connor Cruise.

Ezt is szeretjük