Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia le sem tagadhatná édesapját – Friss fotókon a ritkán látott Joseph

A 22 éves Joseph Baena kirobbanó formában van, édesapja babérjaira tör.

Arnold Schwarzenegger fia Joseph
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arnold  Schwarzenegger 2011-ben hivatalosan is felvállalta, ő és egykori házvezetőnője Mildred Baena szerelemgyerekét, Joseph-et. Bár régen nem volt olyan szoros a viszonyuk, mára ez megváltozott. A színész szárnyai alá vette a fiút, aki édesapja nyomdokaiba kíván lépni, hivatásos testépítői babérokra tör. Ebben pedig boldogan segít neki a 72 éves Terminátor.

Joseph szeptemberben töltötte be 22. életévét, a sztár pedig egy Twitter-üzenettel köszöntötte fel.

- Boldog születésnapot Joseph! Idén csodálatos volt végignézni, ahogy átvetted a diplomádat és büszkeséggel tölt el azt látni, hogy milyen szenvedéllyel követed az álmaidat. Fantasztikus fiú vagy és már alig várom a következő edzésünket! Szeretlek.

Méltán lehet büszke fiára az egykori akciósztár, Joseph hihetetlen fizikumra tett szert az utóbbi években. Már-már megszólalásig úgy néz ki, mint annak idején maga a színész. 

Képes összeállításunkban megnézheted milyen elképesztő kondiban van Joseph.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük