Liz Hurley 18 éves fia olyan tökéletes, mint egy szobor: Damienért kapkod a divatszakma
Damien arca annyira szabályos, mintha rajzolták volna.

liz-hurley
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liz Hurley joggal kapja meg sokszor azt, hogy nyert a genetikai lottón. Instagram-oldalát elnézve csak találgatni tudunk, hogy képes 55 évesen ilyen remekül kinézni, bikinis alakját a huszonévesek is megirigyelhetik. Úgy látszik, a jó gének örökletesek családjában, hiszen 18 éves fia, Damien is piszkosul vonzó.

Liz Hurley 18 éves fia, Damien

Már-már zavarba ejtő, mennyire tökéletes: igézően kék szeméhez jóképű vonások társulnak. Nem csoda, hogy az egyik leghíresebb modellügynökség, az IGM Models is kiszemelte magának. Augusztusban keresték fel a fiút, aki kapva kapott az alkalmon, egyből leszerződött velük. A cég egyébként olyan nagyágyúkat tudhat ügyfelei között, mint Kate Moss, Gisele Bündchen, a Hadid testvérek vagy Ashley Graham. Így könnyen lehet, hogy hamarosan Damien arcát is rengeteg magazinborítón viszontláthatjuk majd. Már bontogatja a szárnyait, Irina Shayk mellett szerepelt a Pat McGrath kozmetikumokat forgalmazó márka kampányvideójában.

A feltörekvő modell az Instagramon is egyre népszerűbb, követői elájulnak külsejétől. Sokan ámulnak azon, hogy mennyire hasonlít az édesanyjára, mások szerint szinte már illegálisnak számít, hogy ennyire jól néz ki. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen jóképű Liz Hurley 18 éves fia.

Ezt is szeretjük