Friss fotókon Donald és Melania Trump közös gyermeke: a 14 éves Barron jól megnőtt
Barron Trump magasabb, mint Donald vagy Melania Trump.

donald-és-melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald és Melania Trump házasságából egy közös gyermek született, fiuk, Barron 2006 márciusában látta meg a napvilágot.

Bár a világ egyik legbefolyásosabb embereinek fia, ennek ellenére a kamasz fiút szinte alig láthatjuk, nagyon ritkán készülnek róla friss felvételek. Ha egy-egy fotós meg is örökíti őt, csak az elnöki pár oldalán látható.

Barron Trump már a szüleinél is magasabb

A héten új felvételek készültek a 14 éves fiúról, aki az elmúlt időszakban rengeteget változott, nagyon megnyúlt, már magasabb, mint Donald vagy Melania Trump, pedig ők sem alacsonyak. Az Egyesült Államok elnöke 190 centiméter, míg a first lady 180 centiméter magas. Barronról nem lehet tudni hivatalosan, milyen magasra nőtt, de a fotók alapján legalább két méterre tippelünk.

GettyImages-1266673242
Fotó: Tasos Katopodis / Getty Images Hungary

Már 2018-ban ugyanolyan magas volt, mint édesapja, ami elég megdöbbentő, hiszen akkor még csak 12 éves volt.

A Town & Country magazin összegyűjtött pár érdekességet a kamaszról, John F. Kennedy Jr. óta ő az első olyan fiú elnökcsemete, aki a Fehér Házba beköltözhetett. Idén szeptemberben kezdi meg a kilencedik osztályt a St. Andrew's Episcopal School tanulójaként, az elmúlt 35 évben az összes elnök gyermeke a Sidwell Friends iskolában kezdte meg az oktatást, ezzel Barron lényegében megtört egy hagyományt. Az intézménye korábban bejelentette már, hogy ősszel virtuálisan kezdik meg a tanévet a világjárványra való tekintettel.

GettyImages-1266673748
Fotó: Tasos Katopodis / Getty Images Hungary

A fiú a sportok iránt érdeklődik a leginkább, ami nem is csoda. Elég sportos alkattal rendelkezik, így ki tudja, lehet, pár éven belül ezen a területen épít magának karriert.

Fotókon Justin Trudeau egy szem lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Justin Trudeau kanadai elnök lánya, Ella-Grace.

Ezt is szeretjük